Senzibilni

Tko najteže podnosi ljubavnu bol?

Uporni, romantični i skloni sanjarenju na ljubavnom planu, iz odnosa odlaze tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi.
Lifestyle / Flash | 09. 03. 2022. u 21:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva najsenzibilnija znaka Zodijaka su Ribe i Vodenjaci, oni veoma teško podnose ljubavnu bol. Ribe gubitak partnera i prekid doživljavaju izrazito emotivno pa uslijed nesretne ljubavi mogu postati histerični, ali i posegnuti za porocima. Vodenjaci pak, inače pomalo neobične jedinke, teže se zbližavaju s potencijalnim parterima jer njihova filozofska crta, način razmišljanja i stil življenja im oduzimaju puno vremena i energije, stoga teže pronalaze srodne duše.

Ribe se snažno vežu za partnera. Čak i preljub kod njih može proći nezapaženo. Često ne želeći uvidjeti istinu i činjenično stanje, zažmirit će na partnerovu nevjeru. Ako im voljena osoba pak istinu odluči bolno predočiti, one će vrlo vjerojatno histerizirati, plakati i padati u depresije, ali teško da će napustiti partnera čak i ako shvati da je nevoljena. Ribe su vjerne i veoma odane. Oličenje vjernosti iskazuju željom da s jednim partnerom provedu cijeli svoj život, piše 24sata.hr

Uporni, romantični i skloni sanjarenju na ljubavnom planu, iz odnosa odlaze tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi. Nerijetko će, sve do krajnjih granica, partnera nastojati uvjeriti da je s njihovim odnosom sve u redu i da se stvari mogu popraviti na bolje, ali rastanak teško da će ikad prihvatiti, osobito ako s voljenom osobom imaju i djecu. Samo je jedan razlog zbog kojeg će Riba ostaviti svog partnera - a to je ako se jako zaljubi u nekog drugog.

S druge strane, Vodenjak je onaj koji trudi samog sebe uvjeriti da je prekid najbolje rješenje. Oni su često svjesni da se takve stvari događaju, u turbulentnom životu ljubavi. Skloni su i sami sebe okriviti za kraj, jer su oni ti koji propagiraju slobodu odnosa. Ali to ne znači da će olako prekinuti odnos, čak štoviše, njihov interes i razumijevanje za partnera mogu se još pojačati. Ako ga požele vratiti, trudit će se svim silama to i učiniti, nudeći mu i prijateljstvo samo da bi bili u kontaktu.

Ako su oni ti koji ostavljaju, prvo će sebe uvjeriti da je tako najbolje i da je to jedino rješenje. Natjerat će se u svojim očima stvoriti što negativniju sliku o partneru, kako bi mu cijeli proces bio lakši, a neki će Vodenjaci utjehu potražiti u društvu i zabavi. No kako najčešće reagiraju sa zakašnjenjem, kada shvate da je stvarno došao kraj, tad jako pate. Njihov temperament, društvenost i svjetonazor tjeraju ih da imaju mnogo partnera u životu, a skrasit će se tek s onim s kojim im nikad nije dosadno. Vodenjak prije svega cijeni slobodu, toleranciju, dinamiku, akciju i putovanja. Nova iskustva, razumijevanje kao i prihvaćanje neovisnosti i nesputanosti traže i kod životnog suputnika.

Kopirati
Drag cursor here to close