Zvijezde kažu...

Tko će pronaći srodnu dušu u mjesecu ljubavi?

Bikovi koji su već u vezi će u veljači poboljšati i produbiti odnose s partnerom, a obiteljski život će im postati zanimljiviji zbog nekih novih zajedničkih iskustava.
Lifestyle / Flash | 01. 02. 2022. u 21:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neki će se zaljubiti na prvi pogled, a sudbonosni susret bi im mogao promijeniti život. Drugi bi trebali dobro pogledati ljude oko sebe, jer je moguće da su već upoznali srodnu dušu no toga još nisu svjesni.

Ovan

Pripadnici ovog znaka se zbilja imaju čemu veseliti. Samcima se smiješi ljubav, velike su šanse da će pronaći svoju srodnu dušu baš u veljači i to početkom mjeseca.

Bitno je da budu otvorenog uma i srca kako ne bi propustili tu priliku. Preporuka astrologa Ovnovima je - želite li upoznati savršenog partnera ne povlačite se u sebe već se družite, izlazite... Tako povećavate šansu sa sudbonosni susret.

Bik

Bikove očekuje prilično aktivan i bogat društveni život, što će im biti čak i pomalo naporno. Ali, za samce je to odlična prilika za romansu. Naime, neki od njih će u veljači upoznati osobu koja bi im kasnije mogla postati velika ljubav.

Bikovi koji su već u vezi će u veljači poboljšati i produbiti odnose s partnerom, a obiteljski život će im postati zanimljiviji zbog nekih novih zajedničkih iskustava.

Djevica

Veljača je definitivno mjesec ljubavi za mnoge pripadnike ovog znaka. U Djevicama će se probuditi emocije koje su dugo skrivale.

Poruka astrologa - pred vama je najpovoljnije vrijeme za susret sa srodnom dušom, a posebnu pažnju obratite na početak mjeseca. Neočekivani susret mogao bi vam promijeniti život. Moguće je da ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Strijelac

Ljude rođene u ovom znaku iznenadit će neočekivanje romantične vijesti. Astrolozi Strijelcima savjetuju da dobro pogledaju ljude oko sebe, jer je moguće da su već upoznali srodnu dušu no toga još nisu svjesni ili si to ne žele priznati.

Veljača je savršen period da napokon otkrijete kako osoba koju već poznajete gaji prema vama romantične osjećaje, a ni vi niste ravnodušni - sve je zapisano u zvijezdama.

Ribe

Usamljene Ribe mogle bi upoznati srodnu dušu već početkom mjeseca, ali moraju biti spremne na rizik. Astrolozi im savjetuju da slušaju intuiciju i sigurno će krenuti pravim putem.

Poruka astrologa je - imajte na umu da u veljači imate veliku šansu upoznati savršenog partnera budete li slušali i slijedili unutarnji glas - neće vas iznevjeriti, prenosi Atma.

Kopirati
Drag cursor here to close