Nova teorija

Tajna veličine penisa je u dva prsta

Ovaj omjer kažiprsta i prstenjaka nije jedini pokazatelj veličine penisa koji je povezan s rukama.
Lifestyle / Flash | 20. 10. 2022. u 20:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova studija će možda nekoga razočarati, a nekoga učiniti sretnim. Naime, znate kako su nam godinama govorili 'da je veliki koliko i njegovo stopalo'? Ispostavilo se da je to krivo jer je sada časopis Asian Journal of Andrology napravio novo istraživanje na 144 dobrovoljaca i došao do sasvim drugog zaključka.

Istraživači su ovom studijom otkrili kako su najbolji pokazatelji veličine penisa zapravo muškarčeve ruke. Južnokorejska studija otkrila je da muškarci, čiji su kažiprsti najsličniji dužini prstenjaka, imaju veću vjerojatnost da će biti dobro obdareni u međunožnom području. Znanstvenici su izmjerili ta dva prsta na 144 dobrovoljca, zatim su im izmjerili penise – i dok su bili opušteni i dok su bili u erekciji. Rezultati su pokazali kako muškarci s najmanjim razmakom između ta dva prsta imaju najveći penis.

Ovaj omjer kažiprsta i prstenjaka nije jedini pokazatelj veličine penisa koji je povezan s rukama. Tako jedna grčka studija također otkriva da je duljina kažiprsta muškarca izravno proporcionalna veličini njegovog penisa. Dakle, što je veći kažiprst, to je veći penis.

Kako muškarčevi prsti mogu biti pokazatelj njegovog penisa? Odgovor je više znanstven no što biste očekivali. To je zato što razina testosterona u maternici ne samo da kontrolira duljinu penisa dječaka, već i duljinu njegovih prstiju, posebno na desnoj ruci, prema južnokorejskom autoru studije Tae Beom Kimu, prenosi She.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close