I love Mostar

Svi na Forticu po fotku - Mostar dobio prvi 'foto point'

Ljepše slike grada u domaćoj i inozemnoj javnosti.
Lifestyle / Flash | 22. 09. 2023. u 12:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I love Mostar prvi je foto point u Mostaru. Smješten je na brdu Fortica iznad popularnog vidikovca, a njime se na svom Facebook profilu pohvalio i gradonačelnik Mostara Mario Kordić.

''Neki od elemenata upravljanja imidžom gradova u suvremenom medijskom sustavu su svakako mjesta za kreiranje fotografija s pozadinom. Kako bismo dodatno upravljali imidžom, svima koji žele na ovaj način ovjekovječiti svoj boravak u Mostaru, osigurali smo nekoliko foto pointa na prostoru Grada'', kazao je Kordić.

Prvi od njih postavljen je danas na Fortici, s obzirom da je ovo mjesto označeno kao lokacija na kojoj se mnoštvo turista fotografira.

U sljedećem razdoblju, kako najavljuje gradonačelnik, postavit će se još nekoliko sličnih elementa s istim ciljem, ljepše slike grada u domaćoj i inozemnoj javnosti.

Podsjetimo, Grad Mostar je u planu javnih nabava za ovu godinu naveo je kako će ove godine nabaviti 3D svjetleće natpise I LOVE MOSTAR. Cijena ove nabave je 17.094,00 KM, a novac će biti osiguran iz proračuna ministarstva Federacije BiH, bez naznake kojeg, te iz proračuna Grada Mostara. 

Kopirati
Drag cursor here to close