Druženje

Sveti Nikola posjetio mališane u Taekwondo klubu Cro Star

Zajedno su pjevali i plesali, no sveti Nikola je obavio i vrlo važan razgovor s djecom o mobitelima, igricama, televiziji.
Lifestyle / Flash | 07. 12. 2023. u 07:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Sveti Nikola posjetio mališane u Taekwondo klubu Cro Star

Sveti Nikola posjetio je u srijedu je mališane u mostarskom Taekwondo klubu Cro Star. Usred treninga se pojavio sveti Nikola što je jako obradovalo svu djecu, koja su mu pritrčala u zagrljaj.

Zajedno su pjevali i plesali, no sveti Nikola je obavio i vrlo važan razgovor s djecom o mobitelima, igricama, televiziji... Djeca su obećala da tijekom blagdana neće pretjerati s igricama i da će dobro slušati svoje roditelje. Sveti Nikola je za svu djecu donio slatkiša a posebno je čestitao imendan malom Niki.

Treneri Taekwondo kluba Cro Star pored treninga uvijek organiziraju i nešto edukativno a ujedno i zabavno za sve članove kluba i njihove roditelje, kao npr. predavanja o zdravoj prehrani sportaša, potiču se i ostali talenti i sklonosti djece pa se organiziraju razne aktivnosti i natjecanja.

Foto. PR / Sveti Nikola posjetio mališane u Taekwondo klubu Cro Star

Mostarski Taekwondo klub Cro Star je završio s turnirima za ovu kalendarsku godinu. Treneri kluba Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović će uskoro nazočiti licencnim seminarima kako bi stekli licence za 2024. godinu.

Članovi kluba se pripremaju za nadolazeće polaganje za učeničke pojaseve a treneri planiraju s članovima kluba organizirati još nekoliko zabavnih aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close