Sarajevo

Sve je spremno za RnB i hip hop doček Nove godine

Merakoon i Soul su veoma raspoloženi da zajedno sa svojim gostima naprave istinsku noć za pamćenje.
Lifestyle / Flash | 31. 12. 2019. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon vrlo uspješne godine u kojoj su Red Bull i Brownsugar RnB dvojac imali nekoliko fenomenalnih evenata, počevši od Zetre, preko Termalne rivijere pa sve do Secret partyja, ponovo se vraćaju na mjesto odakle je sve počelo – Dom mladih u Sarajevu.

Sve je spremno za veliku RnB, hip hop i disko Novu godinu i dosad najspecijalniju novogodišnju ediciju Brownsugar RnB pod Red Bull Presents etiketom. Dom mladih će večeras biti posebno pripremljen za ovu specijalnu noć u kojoj se zajedno sa ljubiteljima ovih zabava ispraća jedna veoma uspješna godina.

Vrata Doma mladih se otvaraju u 21 sat, a party sa Dj Soulom i Merakoonom će trajati do ranih jutarnjih sati sljedeće godine. Veliko zanimanje vlada među zaljubljenicima ovog zvuka koji su ovu hladnu prosinačku noć odlučili provesti u toplom uz najveće hitove i ples do ranih jutarnjih sati.

Još uvijek će se na ulazu moći kupiti ulaznice po cijeni od 20 KM sa uključenom konzumacijom. Partner projekta UniCredit Bank je omogućila kartično plaćanje i brzu liniju za narudžbe pića na šankovima, kako party ne bi trpio zbog dugih redova.

Merakoon i Soul su veoma raspoloženi da zajedno sa svojim gostima naprave istinsku noć za pamćenje. Njihova poruka je da svi dođu što ranije kako bi imali potpuni užitak novogodišnjeg Brownsugar RnB specijalnog izdanja. Kao i svaki put, pripremaju se specijalni audio-vizualni efekti koji će doprinijeti da se na najbolji mogući način, i sa posebnim doživljajem, isprati 2019. i dočeka 2020. godina.

Vrata Doma mladih se otvaraju u 21 sat, a event će trajati do 6 sati ujutro. Još uvijek se mogu kupiti karte na ulazu po cijeni od 20 KM sa uključenom jednom konzumacijom.

Kopirati
Drag cursor here to close