Stožer

Svadbe samo do ponoć

Upozoravaju građane i poslovne subjekte da se pridržavaju propisanih higijensko-epidemioloških mjera
Lifestyle / Flash | 17. 07. 2020. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Naglašavamo da je radno vrijeme ugostiteljskih objekata, uključujući i svadbene salone do 24 sata'', priopćeno je u petak iz Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ).

Krizni stožer Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ-a u situaciji pogoršane epidemiološke slike u Bosni i Hercegovini kao i s povećanjem broja oboljelih od koronavirusa na području HBŽ upozorava da se poštuje Naredba Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva od 7. srpnja.

''Posebno upozoravamo građane i poslovne subjekte da se pridržavaju dozvoljenog broja osoba za okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru koji se odnose na skupove kao što su vjenčana, krizme, sprovodi i druge manifestacije (sportske, kulturne, vjerske i sl.), kao i obvezno prijavljivanje navedenih skupova Ministarstvu unutarnjih poslova HBŽ i Kriznom stožeru Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ'', naveli su.

Upozoravaju građane i poslovne subjekte da se pridržavaju propisanih higijensko-epidemioloških mjera, a provedbu Naredbe, navode, kontrolirat će djelatnici MUP-a i inspekcije.

Podsjećamo, iz istog Ministarstva i dalje nisu odgovorili razmatraju li zabranu održavanja svadbenih slavlja.

Kopirati
Drag cursor here to close