džen i ben

Suza suzu goni: Jennifer Garner i Ben Affleck se razvode?

Lifestyle / Flash | 29. 08. 2016. u 21:13 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumački par Jennifer Garner i Ben Affleck boravili su proteklih dana u Montani, kako bi proslavili njegov 44. rođendan. Skupa sa svojom djecom, Violet (10), Seraphina (7) i Samuel (4), provodili su, reklo bi se, ugodno vrijeme u „Yellowstone Clubu“ (Big Sky), piše magazin US Weekly.

Međutim, boravili su u odvojenim sobama, što odmah izaziva nagađanja da je par pred razvodom.

Takve tvrdnje pojačava i nedavno snimljena slika para na kojoj, čini se, Jennifer briše jednu suzu ispod oka. Unatoč sunčanim naočalama koje nosi, glumica odaje dojam osobe koja je upravo plakala.

Ovoga puta par je snimljen u Los Angelesu. Poznavatelji njihovih odnosa govore o vrlo lošoj atmosferi između supružnika.

Sve je kulminiralo u lipnju prošle godine, nakon što je Jennifer Garner saznala za jednu Benovu aferu. Tada je, na desetu godišnjicu njihova braka, najavila razvod.

Ipak se razvod do sada nije dogodio. Čak su nedavno kazali kako je opet sve u redu. Vidljivo je kako par provodi dosta vremena zajedno, sve s ciljem da se brak spasi i ponovno uvede u neku mirniju luku. Pitanje je samo - je li to više moguće...

Kopirati
Drag cursor here to close