Astro

Sutra je pun Mjesec, iluzije i varke treba da budu otkrivene

Riječ je o punom mjesecu koji je vrlo osjećajan i ranji. Pojavljuju se jake emocije koje nose neke poruke. Neke tajne izlaze na površinu.
Lifestyle / Flash | 01. 09. 2020. u 16:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu, 2. rujna u 7 sati i 23 minute desit će se najemotivniji pun Mjesec, onaj u znaku Riba.

Na površinu izlazi sve ono sa čim je nužno da se suočite. U razdoblju smo velike čistke. Sve što smo potisnuli ili od čega bježimo, naći će se pred nama i pogledat će nas u oči, piše Radiosarajevo.

Treba da riješimo neke probleme iz prošlosti. Ispod tepiha više nema mjesta, na površinu izlazi sve ono s čim se nužno suočiti.

U idućih nešto manje od mjesec dana nešto privodite kraju, rješavate jednu situaciju s kojom niste u miru, a donedavno ste od nje okretali glavu.

U razdoblju smo velike čistke. Sve što smo potisnuli ili od čega bježimo, naći će se pred nama i pogledat će nas u oči.

Ovo je vrijeme kada se vraćamo unazad zbog toga što smo tamo nešto ostavili, a što nas sprječava da napredujemo. Brišemo prašinu u najskrivenijem ćošku života, možda naiđemo i na nešto što će nas iznenaditi, na spoznaju, uvid, onaj moment koji će rasvijetliti tamu.

Riječ je o punom mjesecu koji je vrlo osjećajan i ranji. Pojavljuju se jake emocije koje nose neke poruke. Neke tajne izlaze na površinu.

Osoba iz prošlosti opet ulazi u naš život. Meditirajte. Uđite u tišinu kad vam je vanjski svijet previše. Odmarajte se. Vodite računa o kvalitenom snu. Vjerujte svojoj intuiciji.

Pomažite osobama kojima je pomoć zaista potrebna. Ne žrtvujte se i ne osjećajte se krivima. Tu se gubi energija.

Ne izolirajte se od dobrih stvari i izazova zbog straha i nesigurnosti.

Iluzije i varke treba da budu otkrivene. Istina je jedini put. Čuvajte se izdaja i prevara, neke osobe će biti sklonije manipulacijama ili će nešto skrivati i to pod izgovorom da je to u naše dobro, ali pitanje je očijem dobru govore…

Budite u kontaktu s realnošću jer ovaj pun Mjesec u Ribama voli da mašta i idealizira, ali Sunce i Merkur u Djevici i planete u Jarcu nas prizemljuju i govore nam što je stvarno i moguće.

I na kraju, promjena počinje od vjere. Vjerujte u sebe, vjerujte u ono što želite ostvariti. I polako, strpljivo prema naprijed.

Kopirati
Drag cursor here to close