Poricala

Sudski dokumenti: Amber Heard je Deppu otkinula prst, gađala ga bocom votke

"Samo je vrisnula 'učinila je to, odsjekla je njegov vražji prst' i objavila to pred svima nama. I ja sam gurnula svoj stolac unatrag i pitala je: Što?''
Lifestyle / Flash | 02. 08. 2022. u 21:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavno otpečaćeni dokumenti sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard otkrili su da je Whitney Henriquez rekla svojoj šefici da je njezina sestra Amber odsjekla prst Deppu kada ga je gađala bocom votke, prenosi Index.

Depp je u travnju svjedočio da su se on i Amber posvađali u Australiji 2015. i da je u jednom trenutku glumica bacila bocu votke na njega, pri čemu mu je odsjekla vrh prsta. Heard je poricala da je to učinila i da je kriva za ozljedu te je tvrdila da se Depp ozlijedio sam dok je bio pijan i ljutit. Također je rekla da je smrskao telefon, koji je stajao na zidu, i pokušao je seksualno zlostavljati bocom.

Sada je 6000 stranica dokumenata sa suđenja koje je sud u Fairfaxu prošlog vikenda otvorio za javnost otkrilo detalje svjedočenja Jennifer Howell, bivše šefice Amberine sestre Whitney. Ona je bila s njom kada je od Heard primila poruku u kojoj joj je rekla kakvu je svađu imala s Johnnyjem, prenosi The New York Post.

"Samo je vrisnula 'učinila je to, odsjekla je njegov vražji prst' i objavila to pred svima nama. I ja sam gurnula svoj stolac unatrag i pitala je: Što? I onda mi je ponavljala: 'Odrezala je njegov prst. Odrezala je njegov prst.' I onda je izjurila kroz vrata i rekla: 'Moram nekoga nazvati. Moram nekoga nazvati'", ispričala je Jennifer Deppovoj odvjetnici Camille Vasquez te pojasnila da je Whitney mislila na Johnnyja i Amber.

Depp je tijekom suđenja priznao da je lagao doktoru o okolnostima nastanka ozljede.

"Rekao sam da sam ga razbio o velika harmonika-vrata. Nisam želio Amber uvaliti u nevolju. Pokušao sam sve održati što jednostavnijim i lakšim za sve. Nisam želio njezino ime u tom kaosu", rekao je glumac.

Kopirati
Drag cursor here to close