Kraljevska obitelj

Što su Harry i Meghan napravili kad su saznali da Kate boluje od raka

Pročulo se da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sinoć stupili u kontakt s princom i princezom od Walesa.
Lifestyle / Flash | 23. 03. 2024. u 20:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Harry i Meghan javno su Kate Middleton poželjeli brz oporavak, a sada se zna da su i privatno stupili u kontakt s obitelji.

Nakon što su Harry i Meghan poželjeli Kate Middleton brz oporavak u javnom priopćenju, sada se zna i da su privatno obratili princu Williamu i princezi od Walesa nakon šokantne dijagnoze raka.

Pročulo se da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sinoć stupili u kontakt s princom i princezom od Walesa.

Poruke podrške princezi Kate za brzo ozdravljenje stižu iz cijelog svijeta, svima je teško povjerovati kakvu bitku bije

Nije poznato je li to bilo telefonskim putem, video pozivom ili putem poruke, a nije poznato ni da li će Harry osobno doći posjetiti Kate.

U Sjedinjenim Američkim Državama također se tvrdilo da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa saznali za Kateino stanje tek u trenutku kada je svijet čuo vijest.

Izvori su za New York Post rekli da par "nije imao pojma" o Kateinoj bolesti.

"Želimo ozdravljenje za Kate i obitelj i nadamo se da će to moći učiniti nasamo i u miru'', napisali su kratko.

No, javnosti priopćenje nije dovoljno te se mnogi pitaju jedno - hoće li Harry posjetiti Kate kao što je posjetio i oca?

Vojvoda od Sussexa svojevremeno je opisao Kate kao stariju sestru koju nikada nije imao kad se zaručila za Williama prije 11 godina, ali njihov je odnos puknuo je nakon što je upoznao Meghan Markle.

Kad se pročulo da kralj Charles boluje od raka, Harry se gotovo odmah vratio u London prošlog mjeseca kako bi ga posjetio. Mnogi se pitaju hoće li isto učiniti i nakon saznanja o Kate.

Posljednji put sreli su se u rujnu 2022. nakon smrti kraljice Elizabete II.

Pristaše kraljevske obitelji nadaju se da bi Kateini zdravstveni problemi mogli potaknuti pomirenje između zaraćenih parova - no čini se da je to daleki san.

Kopirati
Drag cursor here to close