Planete

Stižu pomrčine, pustite ono što vam ne služi

Na ljubavnom planu ovo razdoblje može biti vrijeme novih početaka.
Lifestyle / Flash | 21. 04. 2022. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razdoblje vladavine Bika započinje 20. travnja i trajat će do 21. svibnja. Ovo je često ono vrijeme u godini kada se više bavimo praktičnim pitanjima, financijskom situacijom, egzistencijom te onim što za nas ima vrijednost koju želimo ostvariti, zaštititi i očuvati. Sadimo sjeme nečeg novog što ćemo uzgajati i održavati u mjesecima koje slijede. Tražimo i trebamo sigurnost, kako u materijalnom aspektu života, tako i u ljubavi. Stabilnost, pouzdanost i izvjesnost sada nam trebaju više no ikad.

Kontrola i pomrčine

Vladavina ovog znaka bit će popraćena s dvije pomrčine. Prva se odvija 30. travnja, a riječ je o pomrčini Sunca u znaku Bika, druga je pomrčina Mjeseca 16. svibnja u znaku Škorpiona. Oba ova znaka su sklona kontroli, ne može se reći da vole nagle promjene, a ove pomrčine nas upravo guraju u to. Traže od nas da promijenimo ono što nije dobro u našem životu i to bez odgode, piše 24sata.hr

Ove eklipse nas potiču da donesemo neke važne financijske odluke, unesemo više stabilnosti u svoj život, ali isto tako da pustimo i otpustimo ono što nam više ne služi. To je osobito naglašeno kroz drugu pomrčinu 16. svibnja koja će se odvijati u blizini Mjesečevih čvorova. U mjesecima koje slijede odvijat će se neka promjena koju nećemo moći izbjeći. Odrađuje se i karmički proces, pa ako nešto izgubimo pokušajte to mirno pustiti iz svog života jer se time stvara prostor za ulazak nečeg novog i boljeg za vas.

Merkur će 10. svibnja krenuti retrogradno u znaku Blizanaca i tako će biti do 3. lipnja. Posljednji put on je bio retrogradan u tom znaku od 29. svibnja do 22. lipnja prošle godine. Stoga bi se neke teme ili zbivanja koja su tada bili značajni za nas mogli ponoviti, ako ne na isti, onda na sličan način. U ovom razdoblju moguće je da se nakratko vratimo u prošlost kako bismo nešto riješili, čujemo ili vidimo osobu iz naše prošlosti, ali isto tako računajte na nepredviđene okolnosti i zastoje u komunikaciji i teškoće u prometu.

Vrijeme novih početaka u ljubavi

Na ljubavnom planu ovo razdoblje može biti vrijeme novih početaka. Sve će se odvijati naglo i brzo, nešto kao privlačnost na prvi pogled. No hoće li odnos potrajati pokazat će lipanj. U dugim vezama može doći do poboljšanja, osobito ako obratite više pažnje na komunikaciju.

Vladavina Bika nije vrijeme za početak novih poslovnih projekata. Radije planirajte, pripremajte, istražite, a potom pokrenite stvari u lipnju.

Jedan od važnijih planetarnih utjecaja, osim pomrčina je i privremeni prelazak Jupitera, planeta sreće i obilja u znak Ovna 10.5.., a koji će se ponovno krajem listopada vratiti u prostore Riba. Od 4. do 8. svibnja nešto privodimo kraju, okončavamo, kao zatvaramo jedno staro poglavlje života na koje ćemo se još jednom vratiti u studenom i prosincu, da bi krajem godine napokon završili tu temu.

Jupiter u Ovnu donosi priliku za novi početak, ohrabruje nas na donošenje važnih odluka koje će utjecati na naš život i kroz prvu polovini 2023.-e.

Obratite pozornost i na prve dane svibnja koji bi mogli donijeti neke dobre, pa i neočekivane prilike na polju posla i ljubavi.

Kopirati
Drag cursor here to close