OOO

2022. će biti težak izazov za ova 3 horoskopska znaka

Ali, ne brini, sve se dugoročno može pokazati pozitivnim
Lifestyle / Flash | 22. 12. 2021. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija

Zvjezdano nebo je prekrasno, ali zviježđa gore su pomalo divlja. Isto je i s horoskopima. Naravno, uvijek ih pokušavamo formulirati pozitivno, ali ponekad jednostavno ne možemo poreći da će se pojedini horoskopski znakovi malo provozati roller coasterom.

Samo nemoj kriviti planete za sve nesreće. Moraš razmišljati o tome na sljedeći način: svaki planet predstavlja određenu temu. Venera je za ljubav. Merkur za komunikaciju. Neptun za naše snove. Ako se planeti kreću kroz znakove zodijaka, to utječe na njihova svojstva. Neke stvari se usklađuju, a neke nažalost ne.

Tri sljedeća horoskopska znaka ne bi smjela pljeskati rukama iznad glave, nego možda samo duboko disati, jer bi im se nešto jednostavno kaotično moglo dogoditi. Ali, naravno, ništa iz čega ne mogu izvući puno pozitivnih stvari – dugoročno.

Vaga

2022. će biti godina istine za vagu. Vole se skrivati iza svoje hladne distance i oštrog intelekta, ali, nažalost, Venera luta nebom na vrlo nepovoljan način i stvara veliku gužvu, osobito na prijelazu godine. Nažalost, ni ledeno hladna fasada više ne pomaže. Moraš se suočiti s cijelom istinom i, prije svega, s posljedicama prošlosti.

Ni Merkur te ne voli. Sva tri puta planet će biti retrogradan 2022. (zastrašujući retrogradni Merkur). Drugim riječima, dobro razmisli hoćeš li uvijek reći sve što misliš, jer ono što kažeš lako se može pogrešno shvatiti. A onda Pluton (više nije službeno planet, ali je još uvijek važan) dolazi od kraja travnja do listopada i može suptilno zavrtjeti tvoj emocionalni život. Odjednom bi se moglo raditi o vrlo dubokim stvarima poput tvoje svrhe u životu. Međutim, izdrži! 2023. godina može biti samo bolja.

Lav

Nadolazeća godina za lava će biti, recimo, neugodna. Pripremi se lopatom ukloniti sve prepreke koje su zvijezde isplanirale za tebe. Sve četiri pomrčine Sunca šušte kroz tvoj horoskopski znak. Sva ta energija potresa sve u tvom životu. Promjena je na čekanju, i to mnogo, ali nažalost ne nužno i željenih.

Navratit će i retrogradni Merkur, zbog čega je važno da obratiš pažnju na svoje izjave krajem svibnja do početka lipnja. Ove godine si u fokusu, ali to nije uvijek lijepo iskustvo. Ljeti Uran osigurava da se moraš suočiti sa svojim sadašnjim stanjem. Veliko će pitanje biti: gdje se točno nisi razvila koliko treba? I kako to možeš promijeniti? Lavovi će biti prilično usporeni 2022. godine. Ali, ostani jaka!

Vodenjak

U 2022. godini bi lav i vodenjak mogli uspostaviti duboko prijateljstvo. Suočit ćeš se sa sličnim problemima. Samo će vodenjak imati sreće: Saturn će ga paziti. Tvoj rodni planet pruža ti svojevrsno sidro i pomaže pri donošenju dugoročnih odluka. Dakle, stvari poput izgradnje kuće, planiranja obitelji, promjene karijere. Nažalost, Merkur radi protiv tebe, a ako se vodenjacima nešto ne sviđa, onda su zapeli. Brzo postaju agresivni i emocionalni.

Trik: pokušaj svoja iskustva iz 2022. iskoristiti za budućnost. Spakiraj svoj višak energije i pomozi ukloniti prepreke drugih. Nitko ne voli zaglaviti, ali 2023. će doći brže nego što misliš.

Kopirati
Drag cursor here to close