Snaga i moć

Stiže nam 25.1. - Ovaj datum će utjecati na sve znakove Zodijaka

Prema popularnom vjerovanju, ''vučji'' Mjesec predstavlja snagu i moć vukova, koji su također poznati po svojoj intuiciji, odanosti i dubokoj povezanosti sa svijetom prirode.
Lifestyle / Flash | 23. 01. 2024. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

25. siječnja u 18:54h događa se ''vučji'' pun Mjesec. ''Vučji'' Mjesec izlazi usred zime, signalizirajući razdoblje tihe kontemplacije i introspekcije.

Prema popularnom vjerovanju, ''vučji'' Mjesec predstavlja snagu i moć vukova, koji su također poznati po svojoj intuiciji, odanosti i dubokoj povezanosti sa svijetom prirode.

Ovogodišnji ''vučji'' Mjesec dostiže vrhunac u vatrenom Lavu, donoseći snažne poruke ljubavi prema sebi i samopotvrde. Sada je trenutak da budete neustrašivi, bezbrižni, maštoviti i izražajni. Dok se spremate započeti novu godinu duhovnog rasta, ''vučji'' Mjesec potaknut će vas da živite autentičnije tako što ćete izaći iz svoje zone udobnosti i isprobati nešto novo, prenosi Atma.

Kako će ''vučji'' puni Mjesec u Lavu utjecati na znakove Zodijaka porčitajte u tekstu ispod.

Ovan

Povećajte količinu romantike u svom životu. I ne samo u vezama. Vučji mjesec u vašoj petoj kući razigranosti i zadovoljstva dat će vam poticaj koji vam je potreban da probijete sve blokade koje imate.

Dodirnite svoje unutarnje dijete! Koje ćete stavke na popisu s najvećim uzbuđenjem prekrižiti ove godine?

Također, ovo je jedno od najsretnijih razdoblja u vašem životu ako želite zatrudnjeti.

Bik

Bikovi, nemojte se bojati ljubazno odbiti neželjene posjetitelje i zahtjeve.

Prigrlite svoje granice i dopustite da vas samopouzdanje vodi. Preseljenje ili uklanjanje nereda kako bi se napravilo mjesta za kućni ured dvije su mogućnosti za Bikove koji se nadaju poboljšanju svojih stambenih prostorija u novoj godini.

Osim toga, potisnuti osjećaji mogu izbiti. Ublažavanje napetosti moguće je kroz iscjeljujuće prakse kao što su vježbe disanja i meditacija.

Blizanci

Neka vaše emocije zablistaju!

Osobito ako ove godine želite izgraditi svoju mrežu ili naučiti novu vještinu, biti otvoren i pošten u vezi s onim što radite i što učite, to vam može pomoći da stvorite nove veze i prilike.

Unatoč nelagodi koju donosi izlazak iz svoje zone komfora i dijeljenje ranjivih istina, prednosti oslobađanja od pretjeranog razmišljanja kroz iskrenu i izravnu komunikaciju su vrijedne toga.

Rak

Biti zahvalan za ono što imate može privući više dobrih stvari u životu. O tome treba razmisliti ako se za vrijeme užarenog “vučjeg” Mjeseca počnete brinuti o svojoj financijskoj situaciji.

Vaše trenutne financije, proračun i osobni resursi bit će vaš glavni fokus. Iskoristite ovu moćnu lunaciju da preispitate svoje prioritete i načine zarađivanja novca.

Je li na redu novi posao, promaknuće ili povećanje plaće? Dobijte točno ono što želite tako što ćete biti konkretni.

Lav

U ovom trenutku svi su reflektori upereni u vas. Iskoristite sjaj koji donosi ovaj blistavi “vučji” Mjesec.

Kako biste razmislili o svom osobnom razvoju od posljednjeg punog Mjeseca u Lavu u veljači 2023., preporučuje se da napravite pauzu od svoje uobičajene rutine i na neko vrijeme se odvojite od svojih veza.

Na koja ste postignuća najponosniji? Što još možete učiniti ove godine da bude još bolje?

Djevica

Osjećate li u zadnje vrijeme neobično niske razine energije? Opustite se tijekom burnog ''vučjeg'' Mjeseca.

Slušajte svoje tijelo ako vam govori da provedete više vremena sami kako biste mogli obraditi teške emocije i spavati više ako osjećate potrebu za više opuštanja nego što je uobičajeno.

Nadalje, tijekom ove lunacije, bolna sjećanja iz prošlosti mogu ponovno izroniti. Dok prolazite kroz njih, budite nježni prema sebi i onima oko vas.

Vaga

Imate li neku značajnu najavu za svoju zajednicu? Nakon svog napornog rada iza kulisa, briljantni ''vučji'' Mjesec je ovdje da vas potakne da svijetu ponosno pokažete svoja jedinstvena djela i talente.

Trebali biste se oduprijeti porivu da promijenite tko ste ili u što vjerujete kako biste se uklopili s drugim ljudima.

Omogućite svom sustavu podrške da vas vidi originalnim uklanjanjem filtra.

Škorpion

Na poslu stvari postaju sve vruće, što bi moglo dovesti do većeg poštovanja u uredu, priznanja ili odgovornosti. Ovaj puni Mjesec je usmjeren na otkrivanje vaših sposobnosti, stoga potražite pomoć i odmorite se kada vam je potrebna.

Ako to ne učinite, može doći do ekstremnog izgaranja. Kako biste se uzemljili i održali dobru ravnotežu između posla i privatnog života, pokušajte započeti i završiti svaki dan radosnim aktivnostima.

Samo se uhvatite u koštac sa svakim danom kako dođe!

Strijelac

Ovaj puni Mjesec rasplamsava vašu žeđ za avanturom. “Vučji” Mjesec potiče vas na realistične pripreme za ostvarenje vaših aspiracijskih ciljeva, bilo da to znači bijeg u daleku zemlju ili donošenje kulture k vama.

U isto vrijeme, Strijelci koji žele unaprijediti svoje vještine možda završavaju stjecanje certifikata ili čak diplomiraju.

Kako ćete prenijeti znanje koje ste stekli?

Jarac

Upravo u ovom trenutku, događaju se velike promjene. Dok prolazite kroz ove promjene, pokušajte biti blagi prema sebi.

Ne zaboravite proslaviti svoj napredak od mladog Mjeseca u Lavu u kolovozu/avgustu 2023., bilo da se radi o otpuštanju dugova, davanju prioriteta dubokom emocionalnom iscjeljenju ili jednostavno ponovnom otkrivanju onoga što vam donosi radost.

Možete postići izvanredan napredak prihvaćanjem trenutnog stanja procesa umjesto da se borite protiv njega. Polako.

Vodenjak

Prigrlite obilje ljubavi koje vam dolazi. Sada je savršeno vrijeme da organizirate ludu rođendansku zabavu za bliske prijatelje i obitelj ili za vreli izlazak sa svojom dragom osobom, budući da je ovaj strastveni puni Mjesec fokusiran na vaše najbliže odnose.

Budite oprezni s eskalacijom rasprava; ovo bi moglo biti vrijeme testiranja za partnerstva.

Umjesto da se upustite u besmislenu dramu, koncentrirajte se na pronalaženje rješenja za sukobe.

Ribe

Ribe, tijekom ''vučjeg'' Mjeseca, dobra je ideja opustiti se i usredotočiti se na sebe. Sada je savršen trenutak da se ponovno posvetite navikama koje će vam pomoći da ostanete mentalno, fizički i emocionalno zdravi.

Razmislite o upisu u grupni program ako su vam potrebni pouzdani resursi i ohrabrenje, ali ne znate odakle početi.

Imperativ je da dokumentirate svoje rezultate.

Kopirati
Drag cursor here to close