Uživanje u ljetu

Severina i Igor na različitim adresama

Ni popularna pjevačica Severina, a ni njezin suprug Igor Kojić nisu komentirali navode o krizi u braku.
Lifestyle / Flash | 17. 07. 2020. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok se Severina pohvalila da uživa doma u Splitu, Igor je na društvenim mrežama objavio snimke i fotografije s jednog seoskog imanja u Srbiji. Kojić se na opće iznenađenje nije pojavio ni na Severininu koncertu u Splitu koji je održala prošloga tjedna, pa mnogi iščitavaju da su si kao par dali malo vremena...

Ni popularna pjevačica Severina, a ni njezin suprug Igor Kojić nisu komentirali navode o krizi u braku već o tome mudro šute, a da znatiželjni obožavatelji prate svaku njihovu objavu na društvenim mrežama ne bi li saznali što je novo u njegovom odnosu.

Supružnici nisu zajedničku fotku objavili od početka travnja kada su slavili petu godišnjicu braka. "Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, pet godina divnog života. Volim te radosti moja", napisala je onda naša pjevačica, piše portal Gloria.

Za domaću pjevačicu 2019. godine je bilo posebno emotivno teška. Nakon drame s bivšim suprugom i šoka zbog oduzetog skrbništva nad sinom, Severina je odala počast i zahvalu ljudima koji su bili uz nju u najtežim trenucima.

"Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter, njegove osobine i osobnost... I zato što me uvijek čvrsto drži za ruku... I kad se penjem gore i kad padam... Hvala ljubavi i hvala Bogu", napisala je Severina.

Da im u braku ne cvjetaju ruže počelo se šuškati kad se Severina prije nekog vremena iz Beograda sama vratila u Zagreb, a Igor ostao s roditeljima. A onda je Severina maknula prezime na Instagramu pa su obožavatelji i mediji počeli su iščitavati da par prolazi kroz nemirne bračne vode.

Gospođa Kojić u karanteni koju je većinom provela u Beogradu dobila je sedam kilograma. "Udebljala sam se sedam kila, što je jako dobro za moju mamu i sve vas koji kažete da sam bila mršava", jasna je bila glazbenica.

U Splitu je uskoro čeka i proslava godišnjice mature, kojoj se jako raduje. "Svi skupa ćemo se naći i vidjeti jesmo li još uvijek generacija", šaljivo je rekla Severina za Radio Dalmaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close