Deseti

Sajam vjenčanja krajem ožujka u Međugorju

'Svake godine broj izlagača, koji dolaze iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, varira između 30 i 40. Na sajmu će budući mladenci moći pronaći sve što je potrebno za vjenčanje''
Lifestyle / Flash | 06. 03. 2020. u 16:58 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deseti po redu Sajam vjenčanja održat će se 28. i 29. ožujka u Herceg Etno selu u Međugorju, a kao i prethodnih i ove godine sajam će budućim mladencima ponuditi sve što je potrebno za jedan od najvažnijih dana u životu.

Organizatorica sajma Dea Leko kazala je kako i ove godine manifestacija obiluje bogatim programom.

''Svake godine broj izlagača, koji dolaze iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, varira između 30 i 40. Na sajmu će budući mladenci moći pronaći sve što je potrebno za vjenčanje. Osim samih popusta koje su pripremili izlagači, imat ćemo i zanimljive modne revije, cvjetne i fotografske radionice, nagradne igre i mnoge druge zanimljive događaje'' - rekla je u izjavi za Fenu organizatorica Leko.

Istaknula je kako Sajam vjenčanja svake godine organizira humanitarnu modnu reviju.

''Humanitarnu modnu reviju do sada smo radili s raznim udrugama, centrima za osobe s posebnim potrebama. Ove godine se nismo odlučili kojoj ustanovi ćemo donirati sredstva skupljena na sajmu, ali skloni smo tome da to ostane Udruga Down sindrom iz Mostara'' - kazala je Leko.

Dodala je kako će humanitarnu reviju osim manekenki nositi i mnoge osobe iz javnog života te kako će u suradnji s partnerima i sponzorima budućim mladencima omogućiti veliki broj nagrada.

Zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma je mostarka Donna Lugonja Petković.

Kopirati
Drag cursor here to close