Na sunce i vjetar

Rambo Amadeus planira oploviti Jadran

Ideja je da u etapama obilazi i svraća na mnoga zanimljiva mjesta i da prisustuje događajima i festivalima koji promoviraju ekologiju, održivi turizam i pomorsku baštinu, kao i umjetnost i kulturu, pa i da zasvira malo.
Lifestyle / Flash | 19. 10. 2023. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorski rock glazbenik i ekološki aktivist Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus još je prije 4 godine zaplovio prvi put brodom na solarni pogon. Moru se posvetio potpuno, pa je tako najavio i svoju novu avanturu.

"Sljedeće godine, od 1. lipnja do 15. listopada 2024, solarnim jedrenjakom Boka planiram oploviti Jadran, od Bojane do Trsta, isključivo na sunce i vjetar, bez dopunjavanja struje, energetski 100% autonomno i sa 0% zagađivanja vode i zraka", najavio je Rambo Amadeus.

Ideja je da u etapama obilazi i svraća na mnoga zanimljiva mjesta i da prisustuje događajima i festivalima koji promoviraju ekologiju, održivi turizam i pomorsku baštinu, kao i umjetnost i kulturu, pa i da zasvira malo, prenosi Morski.hr.

"Opsežno krstarenje i susrete sa interesantnim ljudima će profesionalno snimati, i materijal montirati u TV serijal pod radnim nazivom "Putopisi Solarnog Odiseja", pojašnjava. 

Dodao je da su mu za sve potrebni i partneri, pa poziva televizije, producente, ekološke i druge organizacije, proizvođače i distributere novih i čistih tehnologija, turističke organizacije, marine, turističke i glazbene festivale i nositelje održivog razvoja u cjelini, kao i svoje fanove i prijatelje koji žive duž jadranske obale, a žele da doplovi do njih.

Kopirati
Drag cursor here to close