Advent u Mostaru

Prvi put u Mostaru; noćno klizanje!

Lifestyle / Flash | 09. 12. 2016. u 14:44 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Advent u Mostaru uspio je spojiti sve generacije i izmamiti osmjehe na tisuće lica, a prvo pravo klizalište u povijesti grada donijelo je u Mostar posebnu čaroliju.

Na prostoru Adventa smjestilo se klizalište veličine 15x26 metara, a brojni su već pokazali svoje vještine na ledu.

Večeras, u petak 9. 12. prvi put u Mostaru, od ponoći do tri ujutro Advent Mostar organizira noćno klizanje na ledu, a uz ritmove DJ-a Nanija.

Inače, klizanje je jedan od najzdravijih zimskih sportova jer aktivira sve mišićne skupine kako bi tijelo održalo ravnotežu na ledu. Osim toga klizanje jača mišiće, učvršćuje noge, zadnjicu i trbušne mišiće, a prednost klizanja je što uz glazbu i ples utječe na pravilno držanje tijela i gracioznost pokreta.

''Svi ljubitelji ledene zabave večeras će moći zaplesati na adventskom klizalištu, a za one koji nisu ljubitelji klizanja imamo posebnu ponudu; Smirnoff Vodku i Red Bull moći ćete kupiti po posebnoj cijeni od 5KM'', poručili su s Adventa.

Za sve Advetaše pripremljena je  i nagradna igra!

''Na Facebooku objavite najzabavniju fotografiju s prostora Adventa u Mostaru, taggirajte @adventumostaru i koristite tag #adventumostaru i #zabava. Tri fotografije s najviše lajkova skupljenih do 11. 12. u 20 sati dobivaju nagrade. Prva nagrada je VEČERA ZA DVOJE u našem zimskom restoranu; druga nagrada dobiva dvije karte za sat vremena klizanja, dok je treća nagrada poklon bon za konzumiranje jela i pića na kućicama Adventa'', piše Advent u Mostaru.

''Naravno, ovaj radosni događaj ne bi bio moguć bez naših sponzora. Zahvaljujemo našem zlatnom sponzoru COCA COLI i srebrenom sponzoru KARLOVAČKOM. Također velike zahvale i svim našim ostalim sponzorima: Konzum, Johnny Walker, Bar Cafe 2000, AX Soling, Ferro Keš, Eurosan, UniCredit, Red Bull, BH Clubbing, Eronet, Philip Morris. Zahvaljujemo i Gradu Mostaru što nas je podržao u ovoj veseloj priči, kao i Elektroprivredi Hrvatske zajednice Heceg-Bosne, Vodovodu, Parkovima, Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije i Turističkoj zajednici Mostar'', zahvaljuju s Adventa.

Svi zainteresirani, informacije i program mogu pratiti na i na našoj službenoj Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close