Prognoza

Pred nama su sunčani dani s temperaturama do 30 stupnjeva

Danas prije podne pretežno sunčano, u drugoj polovini dana prolazno sa umjerenom naoblakom
Lifestyle / Flash | 05. 04. 2024. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narednih dana u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčano vrijeme s temperaturama do 30 stupnjeva Celzijusa, javlja Anadolu.

Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme.

"Danas prije podne pretežno sunčano, u drugoj polovici dana prolazno s umjerenom naoblakom. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25 stupnjeva", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U subotu, u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i deset, na jugu do 12 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28 stupnjeva.

Drugog dana vikenda u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11, na jugu zemlje do 14 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stupnjeva.

U ponedjeljak, u Bosni i Hercegovini sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stupnjeva.

U utorak, u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 13 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close