Banja Luka

Poznato novih šest imena koja dolaze na 5. Play Media Day!

Šest uspješnih i moćnih žena koje dominiraju kreativnom industrijom
Lifestyle / Flash | 05. 03. 2020. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki peti regionalni komunikacijski događaj, Play Media Day, održat će se za točno tri mjeseca, 5. lipnja 2020., na već dobro poznatoj lokaciji, u Cinestar 4DX Delta Planet Banja Luka. Ovaj put donosimo imena 6 novih potvrđenih predavačica na konferenciji, koja će od Banjaluke na jedan dan napraviti grad, koji predvodi regionalnu kreativnu industriju. Nimalo slučajno, u susret 8. ožujku, predstavljamo 6 moćnih, uspješnih i snažnih žena, koje će na Play Media Day-u, kroz svoje životne primjere pokazati, moć žena u svijetu kreativne industrije.

One su blogerice, influenserice, pravnice, psihologinje, direktorice, marketing ekspertice, konsultantice, menadžerice, profesorice, volonterke. Ono što im je svima zajedničko je to da su uspješne žene, koje sa mnogo strasti i ljubavi obavljaju poslove za koje su se opredijelile. One su: Erna Saljević, Anamarija Vuić, Dženeta Schitton, Jelena Veinović Stevanović, Ljubica Vukčević i Nikolina Andrić.

Foto:PR / Veliki peti regionalni komunikacijski događaj, Play Media Day

Erna Saljević je marketing i PR menadžerica, konsultantica i blogerica, javnosti poznata pod imenom @divaisbsack. Po profesiji novinarka, koja je spojila svoje dvije velike ljubavi i danas radi posao u kojem istinski uživa. Samo neki od projekata na kojima je radila su sa kompanijama: Qatar Airways, Nike, H&M, Benetton, Milka, Pandora. Ova radoznala, kreativna i druželjubiva žena će na ovogodišnjem #PlayMediaDay05 biti moderatorica jednog od zanimljivih panela.

Anamarija Vuić je poslije studija psihologije ideju o stvaranju boljeg svijeta, nastavila realizirati u nevladinom okviru u oblasti dječjih prava. U agenciji Señor nastavlja mijenjati svijet na bolje, a voli što ljudi s kojima radi osjećaju odgovornost za poruke, koje komuniciraju i što uz njih svakodnevno uči kako strategija i kreativna rješenja, mogu biti pametna, jednostavna i zabavna. Ona na posao dolazi romobilom.

Jelena Veinović Stevanović je marketing menadžerica i istraživačica digitalnog ponašanja, koja posjeduje iskustvo nakupljeno u deset godina u komunikacijama u nevladinom, korporativnom i tehnološkom sektoru. Uživa da povezuje ljude, a pomaže individualcima širom svijeta, da kreiraju svoje brandove koristeći neuromarketing. Ona je doktorandica na trećoj godini, sa željom da otključa najveću tajnu svemira - ljudski um.

Ljubica Vukčević je Head of Research & Insight u Direct Media United Solutions agenciji i gostujuća predavačica na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Iako iza nje stoji prestižna svjetska nagrada IAA Young Leader na globalnom nivou i desetljeće agencijskog iskustva u Srbiji i Engleskoj, Ljubica je pasionirana učenica uvijek u potrazi za novim trendovima, a u nekoliko posljednjih godina često je u prilici da svoje iskustvo, dijeli s posjetiteljima regionalnih marketinških konferencija i internet portala.

Nikolina Andrić je homompreneur - mama koja razvija svoj biznis online, od kuće. Autorka je 3-mjesečnog online programa Vakademija, koji pomaže ženama da postanu virtualni asistenti. Do sada je promijenila živote više od 100 žena. Živi u malom vojvođanskom selu sa suprugom i troje djece, gdje se trude očuvati izvorne vrijednosti i istinske partnerske, porodične, ali i veze s prirodom.

Foto:PR / Šest novih potvrđenih predavačica na konferenciji,

Dženeta Schitton je magistrica prava i menadžmenta te lifestyle blogerka, koja se nakon upoznavanja fenomena društvenih mreža počela baviti istraživanjem influensers marketinga i njegovih pravnih, društvenih i marketinških aspekata. Zalaže se za promociju transparentnosti influensers marketinga, influensera-blogera koji stvaraju dodatnu vrijednost, te važnosti osobnog brandinga kako za influensere, tako i mlade profesionalce u svim poslovnim djelatnostima.

Simbolično, i većinski postotak vlasničke strukture Play Team-a, organizatora događaja, predstavljaju žene, što je još jedan primjer žena na liderskim pozicijama u kreativnoj industriji. Zbog toga s velikim zadovoljstvom ističu, da će se na ovogodišnjem 5. Play Media Day-u posebna pažnja posvetiti osnaživanju i promociji žena, koje su uspjele ili još pokušavaju naći svoje mjesto u surovom svijetu biznisa.

Svi koji budu prisustvovali najkreativnijem događaju u regiji, dobit će cjelodnevnu dozu inspirativnih, ali i realnih životnih priča, koje će, sigurni smo, na neki način utjecati na njih i njihove karijere. Na 5. Play Media Day ne postoji tabu tema, kada je riječ o kreativnoj industriji, govorit će se o svemu što bi mnogi željeli znati, ali nemaju hrabrosti pitati.

Događaj koji će poslužiti kao vjetar u leđa svim kreativcima, individualcima, umjetnicima, freelancerima, ali i institucijama, kompanijama i agencijama. Događaj poslije kojeg će težiti da iskoriste svoj puni potencijal, koji im bezgranično daje kreativna industrija.

Drugu godinu u nizu je Addiko Bank - banka partner događaja, dok je ovogodišnji Play Media Day 05 podržala i kompanija Mtel, kao i Ministarstvo privrede i poduzetništva RS.

Više o događaju i prvim predstavljenim predavačima je dostupno na link, kao i na društvenim mrežama Play Media Day. Early bird cijena kotizacija sa 30% popusta od sada je dostupna na link.

Vidimo se 5. lipnja u Banjoj Luci u Cinestar 4DX Delta Planetu.

Komunikacija je beskonačna!

Kopirati
Drag cursor here to close