U BiH umjereno oblačno

Poslijepodne pljuskovi u Hercegovini

Poslijepodne i u večernjim satima pljuskovi se očekuju ponegdje u Hercegovini, središnjim, istočnim i sjeverozapadnim dijelovima.
Lifestyle / Flash | 07. 05. 2018. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U središnjim i istočnim područjima u ponedjeljak ujutro je pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima umjereno oblačno.

Temperature zraka u 8.00 sati: Bjelašnica 5 stupnjeva Celzijevih, Ivan-sedlo 11, Sokolac 12, Bugojno 13, Banja Luka, Bihać, Doboj, Jajce, Sanski Most, Sarajevo, Tuzla i Zenica 14, Gradačac i Zvornik 15, Bijeljina, Livno i Prijedor 16, Brčko 17, Grude 18, Trebinje 19, Stolac 21, Široki Brijeg 22 i Mostar 23 stupnja Celzijeva.

U BiH se u ponedjeljak očekuje umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Tijekom prijepodneva u središnjim, istočnim i sjeverozapadnim područjima Bosne, povremeno je moguća kiša ili kratkotrajni pljusak. Poslijepodne i u večernjim satima pljuskovi se očekuju ponegdje u Hercegovini, središnjim, istočnim i sjeverozapadnim dijelovima.

Vjetar u Bosni bit će slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Najviša dnevna temperatura od 16 do 22, na jugu od 24 do 28 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close