Za svaki znak

Pomrčina Sunca 8. travnja donosi nam promjene

Čak i oni koji su skrenuli s puta, ove bi se pomrčine Sunca mogli vratiti na pravi put i pronaći motivaciju. Što 8. travnja donosi svakom znaku – saznaj u nastavku!
Lifestyle / Flash | 06. 04. 2024. u 21:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomrčine Sunca nisu česte i upravo je taj rijedak događaj prilika za preslaganje stvari u životu i pozitivne prilike.

U astrološkom smislu, to je prilika za značajne i važne promjene, ono što već dugo odgađaš.

Pomrčina Sunca dogodit će se već 8. travnja što znači da je ponedjeljak zaista prilika za prijelomne odluke, ali i ekspanziju energije i sreće, piše Žena.hr

Zahvaljujući ovom dramatičnom događaju na nebu – jer ipak će će Mjesec potpuno blokirati Sunce na nebu na putu totaliteta, uskoj stazi koja se proteže od Teksasa do Mainea – početak tjedna mogao bi ti biti najbolji ikad.

Čak i oni koji su skrenuli s puta, ove bi se pomrčine Sunca mogli vratiti na pravi put i pronaći motivaciju. Što 8. travnja donosi svakom znaku – saznaj u nastavku!

Ovan

Ovan će jako osjetiti ovaj događaj. U ponedjeljak, ali i danima koji slijede, mogla bi osjetiti nalet hrabrosti, energije i radišnosti. Zračit ćeš nevjerojatnom energijom što će osjetiti i ljudi oko tebe. To ti pak povećava šanse za pronalazak srodne duše. Samopouzdanje će te voditi u dobrom smjeru stoga očekuj poziv koji bi ti mogao promijeniti život.

Bik

Dok će Ovnovi procvjetati u ljubavi, Bikovi će se okrenuti sebi, zastati i zapitati se što bi mogli promijeniti u životu. Pred tobom je razdoblje samorefleksije pa ćeš često zapisivati misli, opuštati se i prirodi te meditirati. Idealno je vrijeme za rješavanje dugova iz prošlosti i okretanje novog lista. Sve te promjene trebala bi prihvatiti objeručke.

Blizanci

Blizancima će pomrčina sunca donijeti prijateljsko raspoloženje. Pred tobom je razdoblje slavlja i umrežavanja, a upravo bi od 8. travnja mogla stvoriti važne veze u životu. Moguće je da ćeš upoznati nekog posebnog, no tvoje okretanje ljudima moglo bi rezultirati novim poslovnim prilikama – kad to najmanje očekuješ.

Rak

Rakovi bi zbog pomrčine mogli prosperirati u poslovnom svijetu. Idealno je vrijeme za zapitati se što zapravo želiš od posla i karijere i, ako te trenutni posao ne ispunjava, pronalazak novog posla ili pokretanje vlastita biznisa.

Baš ovih dana mogao bi ti stići poziv za novi posao ili važan projekt, a to bi se uskoro trebalo vidjeti i na tvom računu. Iako će ti isprva biti teško kombinirati privatno i poslovno, ubrzo ćeš naći savršenu ravnotežu. Balans je ključan!

Lav

Pomrčina će Lavovima donijeti razdoblje sreće i izobilja. Konačno će ti krenuti u poslovnom smislu pa ćeš uspjeti uštedjeti malo eura. To ćeš odlučiti potrošiti na putovanje koje si dugo priželjkuješ. I neka!

Dominantni Lavovi mogli bi postati istraživači znamenitosti i kultura i maksimalno uživati.

Djevica

Pod utjecajem ove pomrčine, Djevice će se iznova povezati s partnerom i bliskim ljudima. Nakon izazovnog i obavezama natrpanog razdoblja, konačno ćeš pronaći vrijeme za odmor i posvećivanje ljudima do kojih ti je stalo.

Moguće je da ćeš biti više osjetljiva i romantičarki nastrojena. Još ćeš više cijeniti lijepe trenutke s dragim osobama, a povjerenje ćeš graditi i s poslovnim partnerima.

Vaga

Vage će ove pomrčine postati izrazito zaljubljive. Odlasci na spojeve, potencijalna poznanstva, ali i produbljivanje odnosa mogao bi im biti prioritet broj jedan. Ovog proljeća međuljudski odnosi jako su im važni – ako je potrebno, Vage će napraviti rez i riješiti se toksičnih odnosa, a pomrčina će ih na to motivirati. Samo hrabro, Vage! Možda ćeš baš ovih dana dobiti poziv koji se ne odbija i započeti lijepu ljubavnu priču.

Škorpion

Škorpion će pod utjecajem pomrčine pokazati nevjerojatnu snagu volje. 8. travnja posebno će ti osvijestiti koliko se važno brinuti o zdravlju. Ovih bi dana mogla izgraditi zdrave navike, krenuti na vježbanje i uravnoteženo se hraniti. Kao da ćeš doživjeti ''klik'' koji će ti promijeniti način života i konačno te probuditi iz zimskog sna. Samo jako! Sve će se isplatiti.

Strijelac

Strijelcima će kreativnost biti na vrhuncu. Pravo je vrijeme za kreativni i umjetnički rad, nove ideje i projekte. Osim na poslovnom planu, poseban ćeš naglasak staviti na djecu i obitelj. Htjet ćeš još više kvalitetnog vremena s dragim ljudima i pronalazit ćete kreativne načine povezivanja. Zajedničko crtanje, sviranje gitare ili razigrani izleti? Sve te to čeka od 8. travnja.

Jarac

U nadolazećem razdoblju osvijestit ćeš koji su odnosi kvalitetni, a koji ne. Nekvalitetne ćeš 'srezati', dok ćeš s dragim ljudima nastojati provoditi kvalitetno vrijeme. Vremenske prilike kao stvorene su za boravak na otvorenom. Pod utjecajem pomrčine, izgradit ćeš povjerenje, pažljivo slušati druge i biti im emocionalna podrška. Ukratko, svi bi ti se mogli obratiti za savjet.

Vodenjak

Vodenjaku će također krenuti od ruke. Bit ćeš vješta s riječima, ugovarati poslove i stvarati poznanstva. Prijateljski ćeš biti nastrojena i zvijezda svih tuluma. Zabavljač koji se izdvaja iz mase. Pomrčina će ti pomoći osvijestiti da je sasvim u redu biti drugačiji i da se ambicioznost isplati. A ako si zadovoljna sobom, izgleda da su i ti i veće šanse za sreću u ljubavi koja je isto iza ugla.

Ribe

Ovaj snažan astronomski događaj pada u Ribinu kuću bogatstva i imovine. To znači da ćeš konačno podmiriti dugove, ali i uštedjeti. Moguće je da ćeš se odlučiti na neka ulaganja koja će ti se dugoročno isplatiti. Mozak će ti ovog travnja biti pun ideja, ali ne zaboravi na obitelj i prijatelje.

Kopirati
Drag cursor here to close