8. studenog

Pomrčina Krvavog Mjeseca: Pokreću se sudbinski događaji!

Ova pomrčina Krvavog Mjeseca radit će u sinergiji s onom svibanjskom pomrčinom, tako da možete primijetiti slične teme i uzorke ili bi se moglo otkriti više od priče.
Lifestyle / Flash | 03. 11. 2022. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomrčina Krvavog Mjeseca događa se 8. studenog (od 9:02h do 14:56h) i najmoćnija je vrsta koju možemo doživjeti jer je to potpuna pomrčina. Dobiva naziv Krvavi Mjesec, zbog toga što inače blistavi puni Mjesec poprima krvavo crvenu boju, jer ga potpuno zasjeni sjena Zemlje.

Ova pomrčina punog Mjeseca uzrokuje tamu, nešto što može utjecati na naše energetsko polje, a može poslužiti i kao aktivator naše sjenovite strane, izvlačeći na površinu stvari koje treba očistiti, prenosi Atma.

Jezivi izgled Krvavog Mjeseca definitivno mu je priskrbio zlokobnu reputaciju i iako postoji mnogo praznovjerja oko ovog kozmičkog događaja, ne bismo ga se trebali bojati. Čak i ako se naše sjene dižu, čak i ako se suočimo s njihovim intenzitetom, to je prirodni ciklus prirode i dio je ritma Majke Zemlje. Na mnogo načina, prizor Krvavog Mjeseca može biti prekrasan podsjetnik na ljepotu i misterij koji su uvijek oko nas.

Karmička sudbina

Pomrčina Krvavog Mjeseca 8. studenog donosi valove transformativne energije koja nas može gurnuti u viša stanja svijesti i više razine našeg duševnog putovanja.

Ranije u svibnju 2022. imali smo još jednu pomrčinu Krvavog Mjeseca u znaku Škorpiona. Sjećate li se nekih značajnih događaja ili promjena koje su se dogodile u to vrijeme u vašem životu?

Ova pomrčina Krvavog Mjeseca radit će u sinergiji s onom svibanjskom pomrčinom, tako da možete primijetiti slične teme i uzorke ili bi se moglo otkriti više od priče. Nije da će se isti događaji nužno ponavljati, ali možete primijetiti da radite kroz sličan niz lekcija.

Ove lekcije su vjerojatno usko povezane s putom vaše duše i karmičkom sudbinom. Na neki način, možete zamisliti pomrčine kao akceleratore koji nas guraju dalje na našem duševnom putovanju. Iz tog razloga, pomrčine imaju tendenciju pokretanja sudbinskih ili transformativnih događaja.

Transformacija uvijek može biti izazovna i često zahtijeva bolan rad ljuštenja slojeva, skidanja kože i rađanja u novom. Svaki od ovih koraka nosi svoje borbe i magiju, ali pod pomrčinom Krvavog Mjeseca, razina intenziteta može se povećati.

Oslobađanje

Pod svim intenzitetom i transformativnom energijom Krvavog Mjeseca, možemo se osjećati iscrpljeno, izvan ravnoteže ili malo razdražljivije nego inače. Važno je prakticirati brigu o sebi, raditi vježbe uzemljenja i puno se odmarati.

Uran, planet buđenja i rušenja granica, vrlo je aktivan pod ovom pomrčinom. Možda ćemo osjetiti nadahnuće da prerežemo lance koji su nas držali vezanima i oslobodimo se svih kutija u koje smo se stavili.

Gdje žudimo za većom slobodom? Koje lance treba rezati? Čega se treba osloboditi? Energija pomrčine Krvavog Mjeseca sada vam pruža ruku podrške.

Uran također može donijeti buđenje i iznenađenje, tako da postoji šansa da bi ova pomrčina mogla donijeti neke šokantne vijesti, ili može potaknuti radnju ili odluku koja će biti šok za one oko vas. Neočekivani putevi se otvaraju pa ako smatrate da je dobro skrenuti s dosadašnjeg smjera, ova pomrčina će pružiti priliku!

Također je vrijedno zapamtiti da nas pomrčine uvijek postavljaju tamo gdje trebamo biti za naš najveći rast, čak i ako se to ne čini odmah. Unesite malo povjerenja i vjere u sve što se manifestira, čak i ako se čini teškim.

Venera i Saturn

Venera, planet ljubavi, također je aktivna pod ovom pomrčinom i dok se možemo naći fokusirani na svoje veze i romantični život, Venera je također planet koji vlada našim vrijednostima i našim osjećajima samopoštovanja.

Što doista cijenite? Osjećate li se dovoljno vrijednim da imate ono što cijenite? Ova linija pitanja može vam se otvoriti pod ovom pomrčinom.

Budite realni prema sebi. Nemojte se bojati biti iskreni i voditi pravi razgovor o tome što doista cijenite i gdje vaša uvjerenja leže oko tih vrijednosti.

Pomrčina Krvavog Mjeseca također je prekrasno vrijeme za postavljanje namjera oko oslobađanja samoograničavajućih uvjerenja koja vas sputavaju. Iskorijenite sva uvjerenja zbog kojih se osjećate da niste dovoljno dobri ili vrijedni.

Također možete otkriti da stvari koje više ne cijenite ili stvari koje ste se pretvarali da cijenite mogu nestati iz vašeg života.

Saturn, planet karme također je aktivan pod ovom energijom pomrčine. Saturnova prisutnost definitivno može stvoriti neku težinu i može osvijetliti sve stvari s kojima se moramo suočiti iz naše prošlosti.

Možemo se osjećati preopterećeno, razdražljivo ili frustrirano, osobito ako se držimo prošlih događaja ili prošlih priča.

Odbaciti staro, prihvatiti novo

Ako se osjećate iscrpljeni zbog bilo čega od ovoga, razmislite o pisanju pisma u kojem ćete izbaciti sve iz prošlosti što vas muči. Zapišite sve, razmislite o svakoj mudrosti koja se pojavi, a zatim je spalite kao znak oslobađanja. Zatim, kada se osjećate spremni, napišite novu priču – stvorite novo slovo o tome kako želite da ide ovo sljedeće poglavlje.

Iako postoje mnoge manifestacije i načini na koje se ova pomrčina može pojaviti, u svojoj srži, pozvani smo otpustiti kako bismo se mogli transformirati i stvoriti prostor za više onoga što istinski cijenimo.

Sada je uistinu dobro vrijeme da se odbaci staro kako bi se prihvatilo novo, a kako se godina bude približavala kraju, dobit ćete više uvida u to kako nastaviti s novim poglavljem.

Ostanite otvoreni prema energijama i obratite pozornost na to kamo se osjećate pozvanima ići.

Kopirati
Drag cursor here to close