Horoskop

Počela je vladavina Vodenjaka, evo što nam donosi

Vladavina Vodenjaka počinje 20. siječnja 2023. i završava 18. veljače 2023. Utjecat će na sve horoskopske znakove, no najviše će to osjetiti vodenjaci i lavovi.
Lifestyle / Flash | 20. 01. 2023. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Stigla je sezona znaka koja donosi velike promjene u svim područjima vašeg života, uključujući karijeru, ljubavni život i sve između. Od 20. siječnja 2023. do 18. veljače 2023. vodenjak preuzima, ali na dobar način. Tijekom ovogodišnje sezone vodenjaka, osjećat ćete se kao da vam je netko udahnuo svjež zrak u život.

Smanjite negativnost, usredotočite se na dobre stvari i okružite se ljudima koji vas jednostavno razumiju, bili bi glavni savjeti za razdoblje pred nama.

U ovom razdoblju trebamo se povezivati s drugima, ali ne sa svima nego s onima za koje osjećate da vas shvaćaju i prihvaćaju onakvima kakvi jeste. Imat ćete veliku želju provoditi vrijeme s prijateljima i voljenima pred kojima možete biti svoji.

Što se tiče posla, željet ćete saznati više o tome što se događa iza kulisa na poslu, tako da možete biti informiraniji i, posljedično, kontrolirati svoju karijeru. Možda to znači pohađanje besplatnog tečaja koji vam je šef preporučio, postavljanje dodatnih pitanja na sastancima s višim rukovoditeljima ili jednostavno razmišljanje o tome kako biste mogli više doprinijeti timu. Usput, šefovi će sigurno primijetiti ovaj dodatni trud.

Također ćete htjeti dublje istražiti romantične veze u svom životu. Vjerojatno ćete s partnerom voditi duboke razgovore o temama koje vas inače zaokupljaju. Ne morate znati sve odgovore, samo otvaranje govornice za raspravu bit će vrijedno truda. Odvajanje vremena da budete sa svojim partnerom  može pomoći u poticanju novog osjećaja bliskosti.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close