Plesni studio B-Dance

Mostarci pokazali svoje umijeće break dancea i hip hopa u Splitu

Mostarci su pokazali da Mostar ima sjajnu break dance i hip hop plesnu scenu osvojivši vrijedne nagrade i priznanja.
Lifestyle / Flash | 11. 02. 2020. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesači plesnog studija B-Dance ostvarili su izvrsne rezultate na natjecanju New kids on the block koje se održalo u Splitu.

Plesači plesnog studija B-Dance natjecali su se u kategoriji break dance i hip hop 1 na 1 od 4 do 16 godina, te su u velikoj konkurenciji svi plesači prošli kvalifikacije i ušli u Top 8 najboljih plesača u svojim kategorijama i uzrastima gdje su pokazali da i Mostar ima sjajnu break dance i hip hop plesnu scenu osvojivši vrijedne nagrade i priznanja.

Foto: PR / Mostarci pokazali svoje umijeće break dancea i hip hopa u Splitu

Najuspješniji mladi mostarski plesači su:

Hip hop kids 2

1.mjesto Vita Lakić
2. mjesto Lucija Ramljak
3. mjesto Nina Vrljić

Break Dance kids 2
3. mjesto Marko Cvitković

Hip hop juniori
2. mjesto Sarah Tiro

Break dance juniori
1.mjesto Ivano Bagarić

Posebne pohvale idu i za mlade plesače koji su u vrlo jakoj konkurenciji prošli kvalifikacije i ušli u TOP 8 najboljih u svojim kategorijama i uzrastima, a to su: Josip Ambruž, Frano Ćorić, Aleksandra Saša Milović, Maris Zovko, Petra Šoljić i Marinela Marijanović.

Foto: PR / Mostarci pokazali svoje umijeće break dancea i hip hopa u Splitu

Inače, plesni studio B-Dance već trinaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.

''Ovim putem pozivamo djevojčice uzrasta od 3 do 5 godina i dječake uzrasta od 6 godina da nam se pridruže i zajedno sa nama stvore lijepe plesne uspomene'', poručili su iz plesnog studija B-Dance.

Kopirati
Drag cursor here to close