priznanja

''People's Choice'' odabrao najbolje

Lifestyle / Flash | 07. 01. 2016. u 10:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Brzi i žestoki 7" proglašeni su najboljim filmom na dodjeli "People's Choice" nagrada u srijedu u Los Angelesu, prenosi AP.

Najbolji glumac po mišljenju fanova je Channin Tatu, najbolja glumica Sandra Bullock, najbolji akcijski film "Brzi i žestoki 7", najbolja TV serija "Teorija praska'', dok je Ellen Degeneras proglašena omiljenim humanitarcem i omiljenim televizijskim voditeljem.



Najbolja komedija je "Pitch Perfect 2", drama "Marsovac", obiteljski film "Mignons", triler "Taken 3" (96 sati: U bijegu), televizijska serija (drama) "Uvod u anatomiju", animirana serija "Simpsoni".

Za najbolje glazbenike proglašeni su Ed Sheeran i Taylor Swift, najbolji bend je "Fifth Harmony", album "Title" Megan Treinor, a pjesma "What Do You Mean?" Justina Bibera. Omiljena zvijezda na društvenim mrežama je Britney Spears, a igra na mobilnom telefonu "Candy Crush Saga" Među nagrađenima su i komična serija "Uvijek je sunčano u Philadelphiji", serija (drama) "Slatke male lažljivice", natjecateljski show "The Voice" i serija "Orange is the New Black".

Kopirati
Drag cursor here to close