Postoji više verzija priče

Ozvučen ili ne? Stanivukovićeva bubica izazvala smutnju na sastanku s Vučićem i Dodikom

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković na sastanak došao ozvučen.
Lifestyle / Flash | 22. 04. 2021. u 21:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bubica koju je danas tijekom sastanka s rukovodstvom Republike Srpske i Srbije na svom odijelu imao Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke izazvala je veliku polemiku.

Stanivuković se danas u Banskom dvoru sastao s Aleksandron Vučićem, predsjednikom Srbije, Miloradom Dodikom, predsjedavajućim Predsjedništva BiH i Mladenom Ilićem predsjednikom Skupštine grada Banja Luka.

Nakon što je primijećena bubica, Stanivuković je opomenut.

Postoji više verzija priče, jedni tvrde da gradonačelnik nije bio ozvučen, te da mu je ostala na reveru jer je prije sastanka bio na snimanju spota povodom Dana grada.

Neslužbeno saznaju Nezavisne da je i Stanivuković prilikom opomene rekao da se bubica na odijelu našla slučajno, te da nije to namjerno uradio.

Je li gradonačelnik Banja Luke htio da snimi razgovor tijekom sastanka nije poznato, jer se službeno oko ovog događaja još uvijek nitko nije oglasio.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je nezamisliv današnji skandal koji je izazvao Stanivuković kada je na sastanak s rukovodstvima Srpske i Srbije ušao sa "bubicom", ističući da je to blamaža i Banja Luke i njenih građana.

“Da li je u pitanju samo bruka, nepoštovanje institucija i dužnosnika Srbije i Srpske, ili je budalasta dječja igra spremljena za nastavak virtualnog života gradonačelnika jer o konkretnim stvarima ništa ne zna, čemu smo danas svjedočili na sastanku s gradonačelnikom, ili je posao obavljan za neku stranu službu, to se treba ispitati”, istakla je Cvijanović.

Upitana da prokomentira skandal sa "bubicom", Cvijanović je rekla da je činjenica da je tako nešto nezamislivo u ozbiljnoj komunikaciji ozbiljnih ljudi i naglasila da je to bacilo tamnu sjenu na mnoštvo lijepih današnjih događaja i dobrih planova.

Kopirati
Drag cursor here to close