Pogađate li?

Ovo su godine u kojima žene najviše uživaju u seksu

Lifestyle / Flash | 27. 05. 2017. u 19:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko godina imate? Ako je odgovor na to pitanje 36 ili više onda su to godine u kojima ćete uživati u najboljem seksu ikad.

Prema istraživanju koje je provedeno na više od 2.600 žena, otkriveno je kako žene imaju najbolji seks u životu nakon svoje 35. godine. Žene su tada puno sigurnije u sebe i svoje tijelo pa u seksu više i uživaju.

Iako mnogi misle kako žene u seksu najviše uživaju u svojim dvadesetima, to nije tako. Najviše seksi ćete se osjećati nešto kasnije, a i najintenzivnije orgazme ćete baš tada doživjeti. Sudionice istraživanja pitali su o iskustvima s orgazmima, osjećajima i privlačnosti, a bile su podjeljenije u tri grupe, mlađe od 23 godine, od 23 do 35 i starije od 35, znači 36 i više.

Žene starije od 35. godina po tom su istraživanju bile najsigurnije u svoje tijelo, njih 8 do 10 je odgovorilo da se osjeća seksi u svojoj koži. S druge strane, samo 4 od 10 žena u srednjoj grupi (23-35) odgovorilo je isto na to pitanje.

'Starije' žene imale su i najbolje odgovore kada su u pitanju seksualni vrhunci, šest od njih deset je odgovorilo kako u tim godinama imaju bolje orgazme. Čak 86 posto žena u najstarijoj grupi također je odgovorilo kako sada ima najbolji seks u životu.

S druge strane, 76 posto žena iz 'srednje' grupe odgovorilo je isto na to pitanje, dok je samo 56 posto žena mlađih od 23 godine kazalo kako u potpunosti uživaju u seksu.

Kopirati
Drag cursor here to close