Jupiter će biti velikodušan

Ovo su 4 znaka koji će imati najviše sreće u karijeri u 2024.

Bikovi, očekuje vas fenomenalan travanj i jednako vedar svibanj!
Lifestyle / Flash | 19. 12. 2023. u 19:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoje 4 horoskopska znaka koji će imati najviše sreće u karijeri u 2024. godini – pogledajte popis!

Lav

U travnju i svibnju bit će odlučena važna situacija u vezi vaše karijere i profesionalnog ostvarenja – Jupiter će zajedno s Uranom stajati na vrhu vaše karte, koji je odgovoran za rang i status, piše Atma.

Ovo je nevjerojatno i snažno razdoblje postignuća koje vas može odvesti izvan čak i vaših osobnih ideja i želja – Uran često donosi nevjerojatan splet okolnosti kada vas sama volja sudbine i neke okolnosti ‘lansiraju’ u vrh.

Definitivno ćete proslaviti neviđeni uspjeh na mladi Mjesec u Biku – 8. svibnja vam se može ponuditi nova pozicija ili ćete sami otići na posao s velikom plaćom.

Također, oštar i uspješan zaokret može biti povezan s vašim radom na internetu.

Bik

Očekuje vas fenomenalan travanj i jednako vedar svibanj!

Veliki Stellium odvija se u vašem znaku, predvođen Jupiterom, kao i vašom vladaricom Venerom, od 16. do 23. svibnja.

Pripremite se na veliku sreću koja može donijeti veliki kapital u vaš život – Jupiter u vašoj karti je odgovoran za nasljedstvo, ali i investicije.

Ako imate vlastiti posao, onda vam se može javiti investitor ili ćete se sami ozbiljno financijski obvezati i otvoriti vlastiti obrt.

Za one koji rade u velikim financijskim tvrtkama – možete se nadati ozbiljnoj povišici.

Takvi astro-događaji događaju se iznimno rijetko pa možemo sa sigurnošću reći da se trebate ubaciti u maksimalnu brzinu pa čak i riskirati u travnju i svibnju 2024. godine.

Budite uvjereni, bit će opravdano.

Blizanci

U lipnju 2024. Jupiter ulazi u vaš znak – ovo je fenomenalna sreća, koju je čak i teško predvidjeti.

Sličan aspekt je postojao i 2012. godine pa ako ste tada na neki način imali sreće, sada bi se situacija mogla ponoviti, ali u širim razmjerima.

U lipnju 2024. dogodit će se trigonski aspekt između Jupitera i planeta velikih financija Plutona, što može donijeti i financijski uspjeh i slavu.

Oba planeta su društvena pa često podižu znakove u koje ulaze.

Jupiter je u vašoj karijeri odgovoran za partnere, klijente i pravna pitanja, a Pluton vlada vašom kućom posla, kao i sektorom istomišljenika i grupa.

Ispada da vam se može ponuditi karijera u uspješnom i najvjerojatnije međunarodnom timu – Pluton će biti u stranom sektoru.

Ako se niste planirali preseliti, onda možete doći na naslovnicu časopisa, objaviti svoju knjigu ili jednostavno steći popularnost.

Djevica

Od 1. do 3. lipnja očekujte čuda – Jupiter ulazi u vaš sektor karijere, odakle ulazi u trigonski aspekt s Plutonom iz vašeg radnog sektora.

Očekuje vas unaprjeđenje, najvjerojatnije uz povećanje plaće – Venera, koja vlada vašom kućom novca, bit će u konjunkciji s Jupiterom od 28. svibnja do 18. lipnja 2024. – očekujte financijski rast.

Što se vaše profesije tiče, ako se razvijate u području visoke tehnologije, izdavaštva, medicine, prehrane, čeka vas uspjeh.

Kopirati
Drag cursor here to close