Egoisti!

Ovo su 3 najsebičnija horoskopska znaka pod plahtama

Svaki horoskopski znak ima određene osobine koje se između ostalog, odražavaju i na njihov pogled na intimnost.
Lifestyle / Flash | 27. 09. 2023. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako mnogi traže obostrano zadovoljstvo u spavaćoj sobi, postoje 3 horoskopska znaka koji se, po astrolozima, ističu kao najsebičniji znakovi pod plahtama.

Poznati su po svojoj sposobnosti da postignu svoje želje i potrebe u krevetu, ne obraćajući pažnju na potrebe svog partnera. U nastavku Vam otkrivamo tko su i kako ih njihova sebičnost čini tako intrigantnim. 

1. Djevica

Djevice su poznate kao najveći perfekcionisti horoskopa, te Vas ne treba čuditi da tu svoju osobinu koriste i u spavaćoj sobi. Oni će pažljivo planirati svaki intimni susret, brinući se i oko najsitnijeg detalja.

Svijeće, vino i latice po krevetu Vas ne trebaju iznenaditi jer Djevice uvijek idu korak dalje kako bi postigli maksimalno zadovoljstvo. No, sav ovaj trud nikad nije za partnera nego isključivo za njih same.

Poznati su po činjenici da svoje potrebe stavljaju ispred partnerovih, te nemojte očekivati da ćete uživati u igri pod plahtama ako ne budete slijedili njihova pravila. Djevice imaju visoke standarde te ćete se zaista morati potruditi da ih zadovoljite. Dobra stvar je da, ako uspijete, pružit će Vam nevjerojatno iskustvo u krevetu. 

2. Rak

Rakovi su jedan od najemotivnijih horoskopskih znakova no, ta im osobina može stvoriti problem kad se radi o intimnosti. Naime, često stavljaju vlastite emocionalne potrebe ispred partnerovih te od njih stalno traže potvrdu ljubavi.

Žele da ih partner stalno obasipa pažnjom kako bi se osjećali emocionalno sigurni. Takav pogled na vezu i intimnost nije nešto na što bi trebali biti ponosni jer se u svemu tome gubi zadovoljstvo.

Ovaj horoskopski znak se brine o svom izgledu, te uvijek zna kako privući suprotan spol, no kad s riječi prijeđu na djela, padaju na svakom testu. Kad bi samo malo poradili na svom samopouzdanju, te obratili pažnju na partnera i njegove potrebe, bili bi savršeni ljubavnici. 

3. Blizanci

Šarmantni i komunikativni Blizanci, su poznati po isprobavanju novih stvari u krevetu, no u čitavoj igri pod plahtama,  uvijek će se usmjeriti na vlastite fantazije.

Njihova sebičnost u krevetu najviše potiče od ogromne želje za novim iskustvima, te se najbolje slažu s partnerima koji imaju isti pristup intimnosti kao i oni. Svako uvođenje noviteta u spavaćoj sobi služi isključivo zbog njihovog zadovoljstva, dok im partnerove potrebe nisu bitne.

Ako se upuštate u intimnu vezu, s ovim horoskopskim znakom, nemojte očekivati da ćete VI doživjeti bilo kakav vatromet. A oni? Oni će se itekako pobrinuti za sebe!

 

Kopirati
Drag cursor here to close