Žele slobodu

Ovi muškarci se najčešće razvode

Često se teško odlučuju na brak. Nisu suviše strastveni i ne vole se predati do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način.
Lifestyle / Flash | 06. 05. 2021. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brak je jedna od najvećih avantura koje dvoje ljudi može doživjeti u životu. Svi brakovi započinju s najboljim namjerama, međutim, često se dogodi da bračni život ne pruži partneru ono što je očekivao i čemu se nadao, piše Index.hr.

Sudeći prema horoskopu, muškarci rođeni u znaku Vodenjaka najskloniji su rastavi braka.

Razlog tomu ne leži u nevjeri, nego u njihovoj želji za slobodom i samostalnošću.

Naime, prijateljstvo i ljubav su Vodenjaku jednako važni. Ponekad znaju idealizirati partnera, ali uglavnom su racionalni. U vezu ulažu puno i stalno je obogaćuju novinama. Nisu sentimentalni ni lažljivi u odnosu. No oni više vole prijateljstvo od trajnih i obvezujućih zajednica.

Često se teško odlučuju na brak. Nisu suviše strastveni i ne vole se predati do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način. Ne očekujte mirnu i glatku vezu s Vodenjakom. U početku ćete biti obasipani pažnjom, ali čim ushit prođe, bit ćete otpušteni bez ceremonija, osim ako ste dovoljno pametni da ljubav pretvorite u prijateljstvo.

Iako im bračna veza ne odgovara, oni se ipak trajno vezuju, ali tada zahtijevaju punu slobodu. Vrlo su tolerantni prema bračnom partneru, ali ako im sputava ono najvažnije - slobodu, Vodenjaci će se odlučiti za razvod bez puno razmišljanja.

Kopirati
Drag cursor here to close