Kažu

Ove žene je najlakše voljeti

One su društvene, inteligentne i prijateljski raspoložene, a uz to uživaju u lijepim stvarima u životu, kao što je umjetnost.
Lifestyle / Flash | 11. 02. 2020. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li već bili omamljeni čarima ovog znaka?

Vodenjak je najmisteriozniji horoskopski znak, a ljubav žene rođene u ovom znaku je istinska i jedinstvena, piše Your tango.

Nekonvencionalne, neortodoksne i sklone prigrliti boemski način života s posebnom grupom prijatelja, žene Vodenjaci uzrok su mnogih patnji.

One su društvene, inteligentne i prijateljski raspoložene, a uz to uživaju u lijepim stvarima u životu, kao što je umjetnost.

Kada su u vezi, partnera stavljaju na prvo mjesto i uvijek su prema njemu iskrene. Sjajne su i u čuvanju tuđih tajni i svatko tko im je blizak može računati na njihovo povjerenje, ali i pomoć. Vodenjaci će učiniti sve što je u njihovoj moći da pomognu svojim prijateljima i obitelji.

Također, s njima nije teško pričati i uvijek im možete otvoreno uputiti kritiku. Vodenjaci vole izazove i ne žele nekoga tko će im govoriti samo ono što žele čuti.

Njihovi partneri ne moraju strahovati ni od toga da će ih pokušati pretvoriti u nešto što nisu. Ako im se netko ne svidi onakav kakav je, žene Vodenjaci se oko takve osobe neće ni truditi.

Jesmo li išta zaboravili? Nije naodmet spomenuti i da su žene Vodenjaci najčešće izuzetno razigrane i simpatične, čak i ako pokušavaju to sakriti, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close