Tajna privlačnosti

Ove osobine muškarci obožavaju kod žena

Lifestyle / Flash | 19. 09. 2016. u 14:18 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U čemu je tajna ženske privlačnosti? Ovo je 13 osobina koje su muškarcima neodoljive!

1. Samopouzdanje

Prosječna žena koja je zadovoljna sobom, koja zna što hoće, puno će bolje proći u životu od nesigurne. Samopouzdane žene privlačne su svima. Ukoliko ne spadate u tu kategoriju, poradite na tome, uspjet ćete sigurno. Jer vi to možete.

2. 'Bespomoćnost'

Muškarci (većinom) vole kad im žene dopuste da budu upravo to - muškarci. Žele privući žensku pozornost, brinuti se o ženi, priskočiti joj u pomoć, pa im žene to ponekad i priušte. Ipak, ne treba pretjerivati u 'bespomoćnosti', nemojte pretjerano glumiti, ako je to uopće 'adut' na koji igrate.

3. Ljubaznost

Ljubaznost, briga i spremnost na oprost osobine su koje bi trebale krasiti svakoga, i koje bi trebale biti na cijeni uvijek. Budite ljubazni, ne samo zbog muškarca, zbog sebe same i svih koji vas okružuju.

4. Neovisnost

Muškarci su fascinirani neovisnim ženama, koje su im draže od pasivnih, ovisnih tipova. Istinski privlačna žena uvijek zna što točno želi i kad se suoči s poteškoćama, ne gubi vrijeme okrivljujući druge, nego se hvata u koštac s njima.

5. Realistične žene, koje žive ovdje i sada

To je tip žena koje uživaju u svakom trenutku svoga života i nevjerojatan su magnet za muškarce, koji obožavaju biti u njihovu društvu. Vitalnost, optimizam, sposobnost odolijevanja iskušenju da kritiziraju druge i žale se, osobine su koje ove žene čine snom svakoga muškarca.

6. Znaju se 'dobro' obući

Ovo biste, prvenstveno, trebale raditi zbog sebe, a i muškarcima ćete se dopasti. Pritom nije bitno je li odjeća posljednji krik mode, niti će vam to pomoći. Bitno je da se osjećate ugodno.

7. Sretne žene

Nitko ne voli živčane žene koje su stalno nečim nezadovoljne. Potrudite se izvući iz 'crnila' ako ste tome skloni, no budite što je moguće više svoja, opustite se u odnosu i on bi to trebao znati cijeniti. Ako ne bude tako, neka ode.

8. Zainteresiranost

Najsigurniji način za "uhvatiti" muškarca jest pokazati interes za njega, za njegov posao, ili nešto drugo što mu je važno. No pritom ne glumite, jer niti ćete se vi dobro osjećati u tako isforsiranoj komunikaciji, a niti on. Nađite stoga muškarca koji - osim izgleda koji vas privlači - ima još nešto što smatrate vrijednim pažnje.

9. Komunikativnost

Muškarci vole biti u društvu otvorenih, društvenih žena koje mogu sudjelovati u zanimljivom razgovoru.

10. Prirodnost i iskrenost

Istinski privlačna žena je prirodna, otvorena i nema kompleksa. Kao takva privlačna je i muškarcu, i prijateljima, i svima koje je okružuju.

Kopirati
Drag cursor here to close