Eko HUB BLAGAJ

Održana prva akcija čišćenja u Nevesinju

U radnoj akciji su sudjelovali članovi Omladinskog kluba Novi Val u suradnji sa predstavnicima lokalne zajednice Nevesinje, članovi udruženja VID, SRD Alagovac, kao i volonteri.
Lifestyle / Flash | 14. 08. 2020. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu realizacije novog projekta Eko HUB Blagaj, Omladinski klub Novi Val održao je prvu akciju čišćenja na lokaciji Nevesinje - jezero Alagovac.

Prije početka akcije održan je sastanak sa načelnikom Nevesinja Milenkom Avdalovićem. On je izrazio punu podršku Eko HUB-u Blagaj za prvu akciju čišćenja, kao i za sve naredne akcije na području Nevesinja.

Akcija čišćenja počela je u 09:30 sa registracijom učesnika (45 učesnika) i početkom akcije u 10:00 sati.

Spomenuta akcija je trajala do 14:00 sati, gdje je prikupljeno preko 50 vreća otpada.

Foto: Eko HUB BLAGAJ / Održana prva akcija čišćenja u Nevesinju 

Pri završetku akcije dogovoreni su planovi za naredne akcije i suradnje.

Na kraju ovih aktivnosti upriličen je ručak sa osvježenjem sa članovima koji su prisustvovali čišćenju.

U radnoj akciji su sudjelovali članovi Omladinskog kluba Novi Val u suradnji sa predstavnicima lokalne zajednice Nevesinje, članovi udruženja VID, SRD Alagovac, kao i volonteri.

Predsjednik sportskog-ribolovnog društva Alagovac Spremo Gradimir je izjavio da maksimalno podržava rad Eko HUB-a Blagaj, kao i ostale buduće aktivnosti na području Nevesinja s ciljem zaštite prirode. Također je izjavio da bi ovakve aktivnosti trebale preći u tradiciju.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Vlada Švedske.

Kopirati
Drag cursor here to close