Ljubuški

Održana kreativna radionica i izložba božićnih ukrasa djece i odraslih s teškoćama u razvoju

U Knjižnici Ljubuški upriličena je kreativna radionica božićnih ukrasa na kojoj su sudjelovali članovi udruge roditelja djece s posebnim potrebama ''Duga''Ljubuški.
Lifestyle / Flash | 16. 12. 2019. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna ustanova ''Kulturno-športski centar'' Ljubuški organizirala je u ponedjeljak, u okviru manifestacije ''Advent u Ljubuškom'', kreativnu radionicu i izložbu božićnih ukrasa djece i odraslih s teškoćama u razvoju.

Naime, u Knjižnici Ljubuški upriličena je kreativna radionica božićnih ukrasa na kojoj su sudjelovali članovi udruge roditelja djece s posebnim potrebama ''Duga''Ljubuški. Po okončanju iste djeca su tradicionalno ukrasila božićno društvo u prostorijama knjižnice te sada knjižnica zasigurno ima najljepše božićno drvce u gradu.

Ujedno, na Trgu dr. Franje Tuđmana, u adventskom šatoru, u vremenskom razdoblju od 10 do 12:00 sati, upriličena je izložba božićnih ukrasa korisnika JU Edukacijsko-rehabilitacijskog centra za djecu, mlade i odrasle Ljubuški.

Izložba je bila humanitarnog prodajnog karaktera. Brojni žitelji grada kupnjom prelijepih božićnih ukrasa dali su svoj doprinos za nabavku didaktičke opreme za korisnike ustanove.

Budući da su korisnici JU Edukacijsko-rehabilitacijskog centra za djecu, mlade i odrasle, pripremajući se za izložbu, bili veoma vrijedni – na kreativnim radionicama nastalo je napretek prekrasnih, s ljubavlju izrađenih, božićnih ukrasa, stoga svi oni koji žele pomoći ustanovi u ostvarenju cilja (nabava didaktičke opreme) iste mogu kupiti i predstojećih dana, počevši od večeras, u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close