Novi trend u uređenju interijera: Cvijeće od lego kockica

Lego buketi, kao i ostalo 'posađeno' cvijeće iz Botanical kolekcije izgledaju nevjerojatno dobro i fantastična su zamjena za sobnu biljku koju je nemoguće ubiti.
Lifestyle / Flash | 16. 01. 2023. u 07:57 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od naših omiljenih igračaka iz djetinjstva ove se godine vraća kao jedan od glavnih detalja u uređenju interijera.

Buket cvijeća nikad neće izaći iz mode 

Među svim trendovima koji dolaze i odlaze, postoji jedan koji nikada neće izaći iz mode - prekrasan buket cvijeća.

I dok ima onih koji svježe cvijeće nabavljaju svakog tjedna, neki biraju buket koji nikada neće uvenuti i uvijek će izgledati savršeno - onaj napravljen od Lego kockica.

Foto:LEGO / Cvijeće od lego kockica novi trend u uređenju interijera 

Osim što je 'nabava' ovakvog buketa puno zabavnija od odlaska po buket na plac ili u obližnju cvjećaru jer uključuje nekoliko sati druženja i slaganja s obitelji i prijateljima, Lego buketi, kao i ostalo 'posađeno' cvijeće iz Botanical kolekcije izgledaju nevjerojatno dobro i fantastična su zamjena za sobnu biljku koju je nemoguće ubiti.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Senneth Christopher (@sennethchristopher)

Mnogima je prva asocijacija na riječ 'Lego' igračka za djecu, no Lego je već godinama puno više od igračke i najmanje je namijenjen djeci, a puno više odraslim kolekcionarima koji sve teže odolijevaju ozbiljnim i dobro promišljenim temama. I ne, to nije nimalo slučajno.

Igra odraslima pomaže da se odvoje od poslova i obveza 

"Naše istraživanje pokazuje da se 86% odraslih u svijetu okreće igri kako bi im pomogla da se odvoje od poslova i obaveza", komentirala je Isabel Graham, Legova direktorica marketinga.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, estetika inspirirana nostalgijom uzela je maha među kupcima, a mnogi gravitiraju komadima koji ih podsjećaju na djetinjstvo.

Foto:LEGO / Cvijeće od lego kockica novi trend u uređenju interijera 

Kada su konkretno cvjetni buketi u pitanju, potražnja za njihovim različitim varijantama porasla je samo na Etsyju za 38 pa ne iznenađuje da i Lego buketi i ostalo cvijeće sve češće postaju sastavni dio mnogih modernih domova.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli LEGO (@lego)

Botanical kolekcija 

A budući će Botanical kolekcija narasti za još nekoliko setova već u prvim tjednima nove godine, sigurni smo da će ovaj trend samo nastaviti rasti.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Knight (@victoria_probably)

Botanical kolekciju su do sada činili buket cvijeća, orhideja, rajska ptica, bonsai i sukulenti kao veći, te ruže, tulipani i suncokreti kao manji setovi, a u ovoj godini u prodaju stižu i buket narcisa, buket poljskog cvijeća te aranžman suhog cvijeća.

Kopirati
Drag cursor here to close