Težak mjesec

Novac u veljači - Ovi znakovi će imati najviše sreće

Blizanci će u neobičnim uvjetima više nego mnogi drugi znakovi imati sreće, jer nisu pod osobitim utjecajem Marsa pa u drugoj polovici mjeseca neće biti problema s motivacijom.
Lifestyle / Flash | 05. 02. 2024. u 17:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veljača će biti zanimljiv, ali težak mjesec. U ovom razdoblju dogodit će se mnogi astrološki događaji koji će negativno utjecati na financijski život svih znakova Zodijaka. Na financijsku sreću negativno će utjecati prijelaz Merkura u znak Riba 23.2., kao i slabljenje Marsa 13. prelaskom u znak Vodenjaka. Astrolozi su otkrili koji će znakovi biti malo sretniji od ostalih.

Blizanci

Blizanci će u ovakvim neobičnim uvjetima više nego mnogi drugi znakovi imati sreće, jer nisu pod osobitim utjecajem Marsa pa u drugoj polovici mjeseca neće biti problema s motivacijom, prenosi Atma.

Nažalost, morat ćete se maksimalno potruditi pa će biti više umora. Možete i čak morate započeti nove stvari i promicati nove ideje.

Također će biti korisno ulagati novac u razvoj, širenje poslovanja i stjecanje znanja.

Vaga

Vaga može promijeniti posao bez straha. Ovo je vrlo povoljno vrijeme za potragu za boljim uvjetima.

Ljudi ovog znaka težit će nečem ugodnijem. Moguće je da će Vage imati priliku sklopiti nova poslovna poznanstva.

To znači da će biti potrebno što aktivnije komunicirati i upijati savjete i životna iskustva onih s kojima će ih sudbina spojiti.

To će imati izravan utjecaj na financijski uspjeh, ali možda ne sada, već u dogledno vrijeme.

Ribe

Ribe mogu nadmašiti same sebe. U veljači/februaru će doživjeti snažan val kreativne energije, ali tada će Venera biti u opadanju 16.-og.

Bolje je drugu polovicu mjeseca posvetiti ne energetskim, već mirnim financijskim stvarima – na primjer, planiranju.

Najviše sreće imat će djelatnici u području znanosti i visoke tehnologije, kao i svi čiji posao uključuje interakciju s računalom, s inovacijama, s tehnologijom i elektronikom – posebice popravke istih.

Neka ovaj mjesec bude pun ideja i motivacije, a ne neuspjeha i razočaranja.

Kopirati
Drag cursor here to close