Veljača

9.2. dolazi velika promjena za ova 3 znaka, zauvijek će im promijeniti živote

Bikovi, mladi Mjesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – vjerojatno je poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti s osobom višeg statusa od vas.
Lifestyle / Flash | 01. 02. 2024. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi Mjesec u Vodenjaku 9.2. mogao bi postati pravi bljesak sreće za nekoliko znakova Zodijaka i zauvijek im promijeniti živote. Jeste li među njima?

Lav

Mladi Mjesec se događa u vašem partnerskom sektoru, što znači da može donijeti fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promijeniti život, prenosi Atma.

Stvar je u tome što će vaš vladar, Sunce, biti u konjunkciji s Plutonom u kvadratu s Uranom – ovo je izbijanje koje doslovno poput strastvenog vala može utjecati na cijeli vaš život.

Možda ćete se sresti pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubiti u osobu s kojom niste ni očekivali razvoj veze.

Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere – osoba bi mogla biti povezana s vašim poslom.

Bik

Mladi Mjesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – vjerojatno je poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti s osobom višeg statusa od vas.

Na ovaj dan, vladar sektora odnosa, Pluton, za vas započinje novi 20-godišnji ciklus koji će započeti potpunom transformacijom načina na koji vidite odnose.

Poželjet ćete imati više slobode, zraka i lakoće, a što je najzanimljivije, upravo ćete to osjetiti u veljači!

Ovan

Mladi Mjesec događa se u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, spojit će se sa Suncem i donijeti vam inicijativu u odnosima.

Možda se nećete prepoznati, budući da je Uran u sektoru samopoštovanja i može donijeti tako jake osjećaje da fizički osjećate ogroman naboj energije.

Kao da ste bili spojeni na nuklearnu elektranu i cijeli vam je život počeo doslovno vibrirati od te ljubavi.

Poznanstvo će najvjerojatnije biti na nekom prepunom mjestu, što može biti povezano s radom u timu ili grupi istomišljenika.

Kopirati
Drag cursor here to close