Talijanska manekenka

Nova djevojka Leonarda DiCaprija već ima 25 godina

Victoria je rođena 7. lipnja 1998. kao kći Giuseppea Cerettija, vlasnika tvrtke za podove, i kućanice Francesce.
Lifestyle / Flash | 30. 10. 2023. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što ptice na grani znaju, Leonardo DiCaprio (48) voli izlaziti s 20-godišnjakinjama. Holivudska megazvijezda hodala je s brojnim modelima, uključujući Gisele Bündchen, Naomi Campbell i Mirandu Kerr, kao i kolegicama glumicama Blake Lively, Demi Moore i Kelly Rohrbach.

Posebno je zanimljiv Leonardov navodni tip žena, zbog čega je njegov ljubavni život često predmet sprdnje na društvenim mrežama. Naime, čini se da glumac prekine vezu čim njegova partnerica napuni 25 godina. Njegova trenutna cura ima upravo toliko godina.

Talijanska manekenka

Riječ je o talijanskoj manekenki Vittoriji Ceretti, a par se zajedno pojavljuje u javnosti na brojnim zabavama. I dok je dio obožavatelja sretan jer je DiCaprio našao novu ljubav, neki se sprdaju jer njegova nova cura nije bila ni rođena 1997. kada je izašao Titanik koji je proslavio Leonarda.

"Već ima 25? Dakle, ostalo im je otprilike osam mjeseci veze", "Prekid u najavi", "Ovo neće potrajati", samo su neki od komentara na Redditu, prenosi Index.

Upoznao ju je s majkom

Zanimljivo je da je glumac novu djevojku upoznao sa svojom majkom Irmelin, a zajedno su se družili u Milanu, gdje su ih snimili fotografi.

Inače, Victoria je rođena 7. lipnja 1998. kao kći Giuseppea Cerettija, vlasnika tvrtke za podove, i kućanice Francesce. Kad je imala 14 godina, prijavila se na natjecanje Elite Model Look u Italiji, gdje je došla do finala. Danas je uspješan model.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Vittoria Ceretti (@vittoria)

Kopirati
Drag cursor here to close