Slab na mlade manekenke

Nova romansa na pomolu: Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid?

Iako je poznato da DiCaprio voli manekenke, zanimljivo je da je Gigi starija od djevojaka s kojima je dosada izlazio jer je poznato da nijedna od njegovih bivših nije bila starija od 25 godina.
Lifestyle / Zabava | 14. 09. 2022. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se da glumac Leonardo DiCaprio (47) nije dugo izdržao kao samac.

Nedugo nakon što se pročula vijest o njegovu prekidu petogodišnje veze s 25-godišnjom Camilom Morrone, uhvaćen je u društvu još jedne manekenke, i to jedne od najtraženijih na svijetu.

Radi se 27-godišnjoj Gigi Hadid, s kojom je za vikend snimljen u prisnim trenucima na tulumu u New Yorku.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Iako je poznato da DiCaprio voli manekenke, zanimljivo je da je Gigi starija od djevojaka s kojima je dosada izlazio jer je poznato da nijedna od njegovih bivših nije bila starija od 25 godina, prenosi Showbuzz

Također, ako su glasine o njihovoj vezi točne, ovo će biti prvi put da izlazi sa ženom koja ima dijete. Gigi je majka djevojčice Khai koju je dobila s bivšim dečkom, pjevačem Zaynom Malikom, s kojim je prekinula krajem prošle godine.

Nakon što su fotografije navodnog para procurile u javnost, izvor je za medije potvrdio da među njima postoji nešto.

"DiCaprio nije netko tko će skakati iz veze u vezu i želi da se stvari s Gigi razvijaju polako. Uživa biti slobodan i njih dvoje još nisu ekskluzivni", kazao je izvor za E! News.

"Gigi i Leo družili su se već nekoliko puta i sviđaju se jedno drugom. Gigi misli da je on jako kul tip. Većina njihovih druženja proizašlo je iz toga što se kreću u istim krugovima", dodao je izvor.

Glumca i manekenka na tulumu su snimljeni kako se dodiruju i šapuću jedno drugom na uho.

Prije Gigi, Leoonarda se povezivalo s 22-godišnjom Ukrajinkom Marijom Beregovom s kojom je višen kako napušta jedan noćni klub u St. Tropezu.

Kopirati
Drag cursor here to close