s razlogom

Ništa bez vlasulje: Keira Knightley gotovo izgubila kosu!

Lifestyle / Flash | 20. 08. 2016. u 10:43 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filmska zvijezda, glumica Keira Knightley (31), odala je nedavno u jednome intervjuu kako je posljednjih pet godina morala nositi perike, ali ne zbog nekog fetiša ili iz ljubavi prema umjetnoj kosi, nego zbog - opadanja kose.

Magazin InStyle piše kako glumica upravo njezi kose poklanja ponajviše pažnje, a to je vezano uz konkretan razlog.

"Obično mi je kosa nemirna, kovrčava. Za potrebe raznih uloga morala sam se bojati u gotovo sve zamislive boje. To mi je toliko uništilo kosu da mi je bukvalno opala s glave. Tako sam se odlučila u zadnjih pet godina nositi perike - nešto najbolje što se mojoj kosi moglo dogoditi", kaže Keira Knightley.

Osim perika, posezala je i za različitim umetcima kose, a zahvaljujući dobrim stilistima i šminkerima, gotovo da se ništa neprirodno nije moglo zamijetiti u njezinoj frizuri.

Vlasulje je nosila u ulogama koje je igrala u filmovima Pirates of the Caribbean, Ana Karenjina, kao i u špijunskom trileru The Imitation Game.

Knightley pak nije jedina dama iz svijeta poznatih koja voli perike i ekstenzije. Velike ljubiteljice umjetne kose su također i Kylie Jenner, Gigi Hadid, Beyoncé...

Kopirati
Drag cursor here to close