Odluka šokirala mnoge

Najljepši muškarac Italije postaje svećenik

Nakon što je cijeli život posvetio studiranju drame i plesa kako bi ostvario svoj san o zvjezdanoj karijeri, Santini je u subotu putem društvenih mreža objavio kako odriče svoje karijere zbog vjere.
Lifestyle / Flash | 05. 12. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Edoardo Santini, 21-godišnjak koji je 2019. godine, u dobi od 17 godina, proglašen najljepšim muškarcem Italije na natjecanju koje organizira modna grupa ABE, odlučio je napustiti svoju uspješnu karijeru modela i okrenuti se svećeničkom pozivu.

Nakon što je cijeli život posvetio studiranju drame i plesa kako bi ostvario svoj san o zvjezdanoj karijeri, Santini je u subotu putem društvenih mreža objavio kako odriče svoje karijere zbog vjere. "S 21 godinom nalazim se na putu prema svećeništvu, ako Bog da," rekao je Edoardo, navodeći da se pridružio bogosloviji blizu Firence.

Foto: Instagram / Edoardo Santini

"Odlučio sam odustati od manekenstva, glume i plesa, ali neću napustiti sve svoje strasti. Živjet ću ih drugačije, posvećujući ih Bogu," izjavio je rodom iz Castel Fiorentina, javlja Daily Mail.

Santinijeva neočekivana promjena karijere izazvala je veliko iznenađenje i divljenje među njegovim pratiteljima i širom javnosti, pokazujući kako vjera može transformirati životne puteve, prenosi Dalmacija Danas.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Edoardo Santini (@_edoardosantini_)

Kopirati
Drag cursor here to close