dogodi se i najboljima

Najgora ostvarenja: Među nominiranima za Zlatnu malinu i Johnny Depp

Lifestyle / Flash | 13. 01. 2016. u 10:57 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Favoriti za nagradu za najgora ostvarenja u kinematografiji, Zlatnu malinu ove godine su filmovi "Fifty Shades of Grey" i "Pixels" sa šest nominacija, a među nominiranim glumačkim imenima tu su Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, i ponovo Adam Sandler i Jennifer Lopez.

Isti broj nominacija, uključujući za najgori film i najgoru mušku ulogu, imaju i filmovi "Jupiter Ascending" i "Paul Blart Mall Cop 2". Film "Fantastic Four" je također nominiran za najgori film, kao i za najgori remake/nastavak, scenarij, režiju i glumački par.

Na listi kandidata za najlošiju mušku ulogu nalaze se glavni glumci u tim filmovima Jamie Dornan, Adam Sandler, Channing Tatum i Kevin James.

U istoj kategoriji nominiran je i Johnny Depp, za film "Mortdecai", a za ulogu u istom filmu nominirana je i Gwyneth Paltrow za najgoru glumicu. Depp i njegovi zalijepljeni brkovi nominirani su i u kategoriji najgori glumački par.

Za najgoru žensku ulogu nominirane su i Katherine Heigl za film "Home Sweet Hell", Dakota Johnson za "Fifty Shades of Grey", Mila Kunis za znanstveno-fantastičnu avanturu "Jupiter Ascending" i Jennifer Lopez za triler "The Boy Next Door".

Film "Alvin i vjeverice: Velika avantura" nominiran je u kategorijama najgore sporedne muške i sporedne ženske uloge i u kategoriji najgori remake ili nastavak.

Glavni glumci u erotskom trileru "Fifty Shades of Grey" nominirani su i za najgori glumački par, a za tu nagradu će se "boriti" i glavni likovi filma "Fantastic Four''. Adam Sandler i bilo koji par cipela u filmu "The Cobbler" također su mogući dobitnici ove nagrade.

Nominacije za Zlatnu malinu, nagrade koja je ustanovljena 1980. godine, objavljene su uoči sutrašnje najave nominacija za Oskara. Dobitnici Zlatne maline bit će priopćeni 27. veljače, noć prije 88. dodjele Oskara.

Kopirati
Drag cursor here to close