To dovodi do svađa

Muškarci priznali: Radije se druže s prijateljima nego ženama

Radije se druže s prijateljima nego svojim odabranicama, a to im često zagorčava život i dovodi do partnerskih svađa
Lifestyle / Flash | 27. 06. 2019. u 18:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija

Prosječan muškarac ima pet prijatelja koje viđa obično tri puta tjedno. Mnogima to nije dovoljno pa je 27 posto njih reklo da bi se voljeli s njima družiti još češće.

U istraživanju je sudjelovalo 1500 muškaraca, a njih 54 posto priznalo je da radije vrijeme provode s prijateljima nego sa svojim partnericama. Sve to vodi do nesuglasica pa je 44 posto ispitanika otkrilo da se svađaju sa ženama zbog količine vremena koje provode u društvu prijatelja.

Čak 38 posto muškaraca izjavilo je da je najduhovitija osoba koju poznaju njihov najbolji prijatelj, a ne partnerica. Za žene se odlučilo 20 posto muškaraca.

Osim toga, 69 posto reklo je da su muškarci odaniji od žena.

Ipak, 62 posto njih bi na odmor radije otišli s partnericom nego s prijateljem, a 84 posto kažu da ih partnerice poznaju bolje od bilo koga drugog.

Prosječno muško prijateljstvo traje 19 godina i nije uvijek jednostavno - 30 posto ispitanika kaže da su se imali ozbiljne svađe s prijateljima, ali su se uspjeli pomiriti.

Ovo istraživanje objavljeno je kako bi se obilježilo izdavanje filma 'Stan & Ollie' na DVD-u, a koje govori o prijateljstvu između Laurela i Hardyja.

Kopirati
Drag cursor here to close