Sajam kreativaca i malih poduzetnika "RUKE"

Mostarci, očekuje vas spektakl rukotvorina

"Naši izlagači su mladi poduzetnici koji žele podići svijet smanjenja kupovine fast fashiona te porasta kupovine slow fashiona", istaknula je Antunović.
Lifestyle / Flash | 26. 11. 2021. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mali mostarski obrtnici i poduzetnici za subotu 04. prosinca pripremaju pravi mali spektakl rukotvorina.

Naime, više od 15 rukotvoraca u Sali OKS Abraševića od 12:00 do 21:00 sati predstavit će proizvode na Sajmu kreativaca i malih poduzetnika koje su izradili svojim vrijednim "RUKAMA".

Kako je za Bljesak.info navela organizatorica Tea Antunović koja stoji iza Brenda Doxx Design, koncept je nastao iz želje da svi mali poduzetnici dobiju priliku za izlaganje svojih radova.

"Željela sam da svaki rukotvorac ima priliku predstaviti svoje proizvode u najboljem svjetlu i uz to predstaviti sebe, osobu koja stoji iza njihovog branda. Naši izlagači su mladi poduzetnici koji žele podići svijet smanjenja kupovine fast fashiona te porasta kupovine slow fashiona", istaknula je Antunović te naglasila kako je sajam odličan i za djecu.

Izlagači su: Poppy Bags, Doxx, Tegla, Pulvinaris, Petit fil, Nettaigarden, Element 22, Avican, Mariel, Medusa mirrors, Brainfart, Ignis candle, Claire Noel, Lemi creative, Bulbul, Košarice Helena, Gea heal, Shmizla art.

Kopirati
Drag cursor here to close