Zajedno za naš grad

Mostar: Pridružite se akciji “Ramazan sa starim samcima”

Svi Vi koji želite pomoći da starim sugrađanima težeg imovinskog stanja i ovaj Ramazan Udruženje osigura svakodnevne iftare na kućni prag možete dati svoj doprinos.
Lifestyle / Flash | 10. 04. 2021. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Udruženje Zajedno za naš grad / Najava akcije

Udruženje građana Zajedno za naš grad iz Mostara već treću godinu zaredom organizira akciju “Ramazan sa starim samcima”.

"Doniramo iftare pripremljene u našoj kuhinji postačima starije životne dobi, naravno akcija obuhvaća i samohrane majke koje nisu u radnom odnosu, a poste ili njihova djeca. Oni koji prate naš rad znaju za kvalitetu i ljubav koju pružamo pri pripremi iftara'', naveli su iz ovoga Udruženja na službenoj stranici.

Svi Vi koji želite pomoći da starim sugrađanima težeg imovinskog stanja i ovaj Ramazan Udruženje osigura svakodnevne iftare na kućni prag možete dati svoj doprinos na jedan od načina:

Pozivom broja 17015 donirate 2 KM
Uplatom na Paypal Udruženja [email protected]
Uplatom na račun udruženja: 1610000130790058 Raiffeisen bank

"Donacijom prehrambeni artikala izravno u prostorije kuhinje i udruženja svakim danom u mjesecu Ramazanu od 17 do 19 sati, a prije nastupanja Ramazana od 9 do 13 sati. Ne sumnjamo da će i ove godine iftari biti bogati zahvaljujući Vašoj podršci u ovom mjesecu Ramazanu. Zajedno se može mnogo", navodi Udruženje Zajedno za naš grad.

Kopirati
Drag cursor here to close