Novi val

Mostar će dobiti hranilište za bjeloglave supove

Omladinski klub Novi val najavljuje izgradnju hranilišta za bjeloglave supove.
Lifestyle / Flash | 11. 04. 2018. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo njemačkog Veleposlanstva predvođena Sebastian Damm, šefom odjela za gospodarstvo i razvojno političku suradnju je posjetila  Omladinski klub Novi val i Eko centar Blagaj.

Članovi udruženja Novi val su izaslanstvu veleposlanstva predstavili dosadašnje aktivnosti kroz zajedničku suradnju i podršku koja traje duži niz godina.

Kroz realizirane projekte Veleposlanstvo Savezne Republike Njemačke je u sklopu Eko centra Blagaj  pomogla projekte izgradnje multimedijalnog centra,botaničkog vrta,igrališta za djecu,nadogradnju turističke infrastrukture kao i aktivnosti koje su vezane za edukacijske programe osnovnih škola.

Predsjednik OK Novi val Adnan Đuliman je izjavio da je čast i zadovoljstvo što ih je posjetilo izaslanstvo njemačkog Veleposlanstva, gdje su predstavili dosadašnje aktivnosti  kao i buduće planirane projekte.

Omladinski klub Novi val i u 2018 godini najavljuje nove projekte, izgradnje hranilišta za bjeloglave supove, zaštite ugroženih životinjskih vrsta, turističke programe  kao i edukacijske projekte koji imaju za cilj pomirenje i suživot, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close