„Ni tamo ni vamo“

Mladi vijećnici u Gradskom vijeću o gorućim temama koje se tiču svih građana Mostara

U novim epizodama podcasta „Ni tamo ni vamo“ gosti su mladi vijećnici u Gradskom vijeću Grada Mostara
Lifestyle / Flash | 16. 08. 2021. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

Dvije nove epizode podcasta „Ni tamo ni vamo“ u kojem voditelji Mustafa Stupac i Ilija Puljić razgovaraju s društveno aktivnim pojedincima koji su sudjelovali i koji trenutno aktivno sudjeluju u društveno korisnim projektima i promjenama su dostupne slušateljima.

U trećoj epizodi podcasta razgovor s gostom Armanom Zalihićem, predsjednikom Gradskog odbora SDP Mostar je bio usmjeren na stanje mladih u BiH, rad Gradskog vijeća Grada Mostara, njegov osobni fokus tijekom ove četiri godine mandata, divljoj deponiji u centru grada, Uborku i općenito o stanju u gradu Mostaru i kako on kao mladi vijećnik može doprinijeti poboljšanju života građana našeg grada.

Video: Ni Tamo Ni Vamo #003 - Arman Zalihić

U četvrtoj epizodi gošća je Adela Gosto, novinarka i Vijećnica u Gradskom vijeću Grada Mostara. Mustafa i Ilija su s Adelom razgovarali o mladima u politici i BiH društvu, mogućnošću izgradnje olimpijskog bazena u Mostaru, o komunalnim problemima koji nas svakodnevno muče, položaju žena u našem društvu i kako opozicija može doprinijeti radu ovome sazivu Gradskog vijeća Grada Mostara.

Video: Ni Tamo Ni Vamo #004 - Adela Gosto

 

Kopirati
Drag cursor here to close