Le Flores Vam predstavlja

MASTERCLASS najtraženijeg celebrity vizažiste RUKA BEAUTY Karlo Rusan powered by Domano 25.6 u Mostaru

Iako na našim prostorima postoji nekolicina vizažista koji su dobri tehničari, postoje mnoge greške, jer se svakom Make up u ne pristupa individualno. Ruka Beauty otkriva što se najčešće krivo radi.
Lifestyle / Flash | 05. 06. 2023. u 16:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za vještine ovoga make up virtuoza vlada izniman interes , a ulaznice su ovih dana najtraženija stvar u Hercegovini i okruženju.

Obožavatelji make upa, mode i svi beauty entuzijasti iz regije 25.06. stižu u Mostar. Najpoznatiji vizažist, čiji rad obožavaju regionalne estradne i televizijske osobe, Ruka Beauty, svoju magiju uljepšavanja predstavit će u Mostaru.

PR  / RUKA BEAUTY Karlo Rusan Masterclass

Beauty industrija jedna je od najbrže rastućih. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, a tržište je uvijek "gladno" novih znanja i vještina. Upravo takvo područje jest i svijet make up-a, koje danas preplavljuje društvene mreže. Za svakoga tko se želi baviti poslom profesionalnog make-up artista važan je talent, ali i trud i predan rad. Ono što izuzetno pomaže i dodatno motivira jest učenje od onih za koje držimo da su najbolji u svome poslu.

PR  / RUKA BEAUTY Karlo Rusan

Osluškujući potrebe i razne upite koje svakodnevno dobiva, jedan od najomiljenijih celebrity make-up artista u regiji – Karlo Rusan - Ruka beauty , odlučio je na oduševljenje mnogih, u suradnji s već svima poznatom ACADEMY LA BELLEZZA iz Mostara organizirati dugoočekivani Masterclass koji je zamišljen kao make-up show.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli La Bellezza Studio & Academy (@labellezza_studio_mostar)

Ovaj Masterclass nije zamišljen kao mjesto na koje mogu doći samo oni koji se isključivo bave šminkanjem. Dobrodošli su svi beauty entuzijasti koji vole make-up te uživaju u njegovom stvaranju i kreiranju. Na masterclassu će biti predstavljena dva najnovija i najtraženija look-a, te će nam Ruka Beauty ukazati na pogreške koje činimo pri kreiranju Make up looka, te kako ih otkloniti.

Svi polaznici masterclassa moći će interaktivno sudjelovati za vrijeme trajanje same izvedbe, kako bi sve nedoumice oko izrade make up-a bile otklonjene.

Svi polaznici će dobiti poklone La Bellezza Studija i generalnog pokrovitelja Le Flores powered by Domano.

Kopirati
Drag cursor here to close