Glasine se šire

Ljubitelji tračeva došli na svoje: Je li Lady Rose zbilja ljubavnica princa Williama

Jedan od istaknutijih kraljevskih dopisnika, Tom Sykes, priznao je kako je za Williamovu vezu s Rose prvi put čuo od svojeg vjernog izvora, kćeri britanskog grofa čiji je identitet zaštitio.
Lifestyle / Flash | 07. 03. 2023. u 21:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je Kensingtonska palača 2022. objavila kako će se princ William i njegova supruga Catherine iz Norfolka preseliti u Windsor, ljubitelji tračeva odmah su pomislili kako preseljenje možda ima veze i s navodnom Williamovom aferom.

Naime, od 2019. godine britanska javnost šuška o tome kako je princ William imao preljubničku aferu s Lady Rose, markizom od Cholmondeleyja, svojom nekadašnjom susjedom u Norfolku. Zanimljivo je da su ove glasine potekle su iz aristokratskih krugova kojima Rose pripada od 2009., kada se udala za 23 godine starijeg Davida Rocksavagea, 7. markiza od Cholmondeleyja.

Primjerice, jedan od istaknutijih kraljevskih dopisnika, Tom Sykes, priznao je kako je za Williamovu vezu s Rose prvi put čuo od svojeg vjernog izvora, kćeri britanskog grofa čiji je identitet zaštitio.

Foto: Profimedia / Lady Rose udana je  za 23 godine starijeg Davida Rocksavagea, 7. markiza od Cholmondeleyja

Članica uredništva Wall Street Journala Catherine Whelan prošle godine iznijela je svoju teoriju kako je Buckinghamska palača ciljano 2019. godine potaknula ofenzivu britanskih medija na Meghan Markle u želji da se što prije zaboravi na priču o Williamovu preljubu, prenosi zadovoljna.hr.

Prema glasinama, njihova navodna veza započela je oko 2017. godine. William i Rose nekoliko su puta viđeni na večeri u Norfolku u vrijeme kada je Catherine zbog kraljevskih obveza bila na putu, a princeza je za aferu navodno saznala 2018. godine, neposredno prije rođenja princa Louisa. Situaciju dodatno komplicira činjenica da su Catherine i Rose bile prijateljice, ali 2019. godine princeza je odlučila prekinuti odnose s markizom.

Čak se i britanski Tatler u svojoj velikoj priči o Catherine iz 2020. godine usudio usput spomenuti kako je izbacila Rose iz svojeg društva 2019. godine zbog navodne pretjerane bliskosti s Williamom.

Iako je Tatler mjesecima radio na priči u suradnji s Kensingtonskom palačom, glasnogovornik Wiliama i Catherine naposljetku je dao sljedeću izjavu: Ova priča sadrži mnogo netočnosti i krivih interpretacija koje nisu provjerene s Kensigtonskom palačom prije objave.

Foto: Profimedia  / Catherine i Rose su bile prijateljice, ali 2019. princeza je prekinula odnose s markizom

Nakon toga iz priče je uklonjen samo jedan odlomak - onaj o Rose i Williamu.

Ova 38-godišnjakinja dijete je modne dizajnerice Emme Longman i Timothyja Hanburyja. Nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja pohađala je britanski Open University. Bila je dio istraživačkog tima konzervativnog političara Michaela Govea, a prije udaje kratko se bavila manekenstvom pod okriljem agencije Storm Management, koja je otkrila i lansirala Kate Moss.

Supruga Davida upoznala je tijekom odmora u Italiji 2004. godine. Par je zaruke objavio 22. lipnja 2009. godine, a vjenčanje se održalo dva dana kasnije. Tri mjeseca nakon izgovorenog sudbonosnog da Rose je rodila blizance Alexandera i Olivera, a kći Iris rođena je u ožujku 2016. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close